Alina Pușcău, în oraș cu un celebru actor de la Hollywood. A fost rivalul lui Leonardo DiCaprio

Alina Pușcău, în oraș cu un celebru actor de la Hollywood. A fost rivalul lui Leonardo DiCaprio
Alina Pușcău, partenera de cină a celebrului actor

Celebul fotomodel Alina Pușcău se pare că a lăsat America pentru România. Ea a fost una din concurentele show-ului ”Ferma”, difuzat de PRO TV. În afară de filmările la emisiunea concurs, se pare că Alina  mai avut și alte preocupări în ultima perioadă.

Billy Zane filmează la București în pandemie

În ultimii ani România a devenit un loc propice pentru filme, mai ales pentru producțiile americane. Cu ocazia asta fanii i-au putut vedea pe unii din cei mai importanți actori de la Hollywood pe străzile Capitalei. De la Jean-Claude Van Damme, Nicolas Cage, și recent Billy Zane.

Paparazzi click.ro l-au surprins pe celebrul actor american, Billy Zane prin București, filmând pentru o nouă producție americană, ”Rupture”. Ajuns la 54 de ani, actorul din celebrul ”Titanic”, a avut de filmat, chiar dacă suntem în pandemie, în zona hotelului Athénée Palace Hilton.

Alina Pușcău, partenera de cină a celebrului actor

Numai că, între momentele de filmare, era nevoie și de relaxare, așa că actorul a ieșit în oraș, la cină. Surpriza a fost și mai mare atunci când la brațul actorului a apărut tânărul fotomodel, Alina Pușcău, fosta concurentă de la ”Ferma”.

Este recunoscut faptul că Alina a avut pretendenți de marcă în trecut, doar dacă ne aducem aminte de Leonardo Di Caprio. Cei doi au fost surprinși la o cină, dar nu singuri, ci cu încă alți câțiva colegi de patou, mulți dintre ei fiind români. Printre cei aflați în echipa de filmare se mai numără și Diana Vladu şi Cristian Popa, cunoscute pentru filme și seriale de succes din România.

Cei doi, Alina Pușcău și Billy Zane, sunt prieteni de câțiva ani, mai ales că tânărul fotomodel, în ultimii 25 de ani, a locuit în America, și a intrat în lumea boemă a Hollywood-ului. Una din relațiile sale de răsunet, a fost cea cu celebrul actor din seria ”Fast and Furious”, Vin Diesel. Ulterior s-a zvonit că ar fi avut o relație chiar și cu Leonardo Di Caprio, dar nu s-a confirmat.

”Nu l-am iubit pe Vin Diesel, marea mea dragostea a fost regizorul Bret Ratner, producătorul serialului Prison Break, cu care am avut o relaţie de cinci ani. Cu Di Caprio sunt, pot spune, prietenă de familie.

El mă are la suflet şi chiar îmi spunea că vrea să fie mentorul meu. Sunt prietenă şi cu Paris Hilton. Paris mă iubeşte, mă îndrăgeşte. M-a invitat la petreceri la ea acasă timp de un an şi jumătate şi nu m-am dus. (…) La fel e şi Jay Z, m-a învăţat să joc biliard ca la carte”,povestește Alina Puşcău.