Un nou scandal monstru la Hollywood. Actorul celebru acuzat de canibalism

Un nou scandal monstru la Hollywood. Actorul celebru acuzat de canibalism
Scandal la Hollywood

Un nou scandal monstru la Hollywood. Un actor celebru este acuzat de canibalism. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Un celebru actor de la Hollywood este acuzat de abuzuri sexuale și de canibalism. Despre cine este vorba

Un nou scandal monstru zguduie din temelii Hollywood-ul. Un actor celebru, pe lângă abuzuri sexuale, este acuzat și de canibalism. Este vorba despre actorul Armie Hammer.

Infidelităţile lui Armie Hammer, care au dus la divorţ, au scos la iveală un comportament sexual ciudat al actorului, necinoscut de sooția lui.

Soția actorului, în stare de șoc

Soția se declară acum şocată, după ce weekendul trecut o serie de mesaje private de-ale actorului către o femeie au fost dezvăluite pe Twitter. Mesajele care au apărut în presă au fost trimise în 2016, iar unele sunt datate din februarie 2020.

Toate sunt trimise în timpul mariajului de 10 ani pe care Armie Hammer a avut-o cu Elizabeth Chambers. Aceasta spune acum că a ştiut de faptul că a soțul a înşelat-o, inclusiv cu actriţa Lily James, cea cu care Armie Hammer a jucat în filmul Rebecca.

Armie Hammer are doi copii cu Elizabeth Chambers

Soția actorului spune că nu a ştiut despre mesajele lui către alte femei, în care vorbeşte despre practici sadomasochiste şi apucături de canibal, lucruri care au speriat-o pe Elizabeth Chambers.

Armie Hammer și Elizabeth Chambers au împreună doi copii, o fiică Harper, de 6 ani, şi un fiu, Ford, de 3 ani. „Armie e un monstru„, a comentat un prieten de familie.

O amantă de-a lui Armie Hammer a ajuns în spital

Multe dintre femeile care au primit astfel de mesaje de la el au luat legătura cu Elizabeth şi cu toate că la început ea nu a vrut să creadă, acum ştie că ele spun adevărul. Armie are o latură despre care ea nu a ştiut. Fie a fost mereu acolo acea parte a personalităţii lui şi el a ascuns-o, fie s-a dezvoltat pe parcurs, asta nu are de unde şti”, a comentat același prieten de familie.

De asemenea, una dintre amantele care au contactat-o pe Elizabeth Chambers a fost traumatizată de experienţa cu Armie Hammer, astfel încât a avut nevoie să fie internată la o clinică de reabilitare din cauza abuzului actorului, atât emoţional, cât și fizic.

Cum sună unul dintre mesajele lui Armie Hammer

Sunt 100% canibal. Vreau să te mânânc! Îmi e teamă să recunosc asta. Nu am mai recunoscut asta până acum”, i-a scris Armie Hammer unei femei.

Unele guri se întreabă dacă nu cumva acest mesaj nu este doar un teasing sexual cu tentă de umor, acuzaţia de canibalism fiind una dusă mult prea departe de către destinatara mesajului.

Armie Hammer, un monstru?

Oare era #metoo nu a dus lucrurile într-o zonă greşită, asta în vreme ce, paradoxal, se încearcă tot mai mult impunerea toleranţei faţă de toate minorităţile sexuale?”, spune aceste guri.

De asemenea, în acelaşi timp, faptul că una dintre amantele lui Armie Hammer se declară abuzată sexual şi traumatizată în așa fel încât s-a internat la reabilitare nu îl pune pe actor într-0 lumină prea favorabilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI