Cea mai scumpă cameră de hotel din lume. Cât plătești aici pentru o singură noapte este halucinant

Cea mai scumpă cameră de hotel din lume. Cât plătești aici pentru o singură noapte este halucinant
Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. Nu mulți își permit să meargă aici sursă foto captură Facebook

Mulți își doresc să se bucure de vacanțe de lux, așa că pentru a merge în unele dintre cele mai scumpe locuri din lume sunt nevoiți să scoată sume impresionante din buzunar. Astfel că, o singură cameră de hotel ajunge să coste pe noapte cât un apartament de două camere din Capitală pus la vânzare!

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. Toți au rămas uimiți

Dubai este destinația preferată de milionari și multe vedete, așa că nu este de mirare că unele locații sunt pregătite și pentru a primi clienți cât se poate de mofturoși. Un hotel se bucură de foarte multă popularitate datorită decorului fantastic, dar prețurile sunt și ele uluitoare!

Mai exact, un hotel aflat pe o insulă artificială din Dubai, le oferă clienților o experiență de neuitat, însă doar cei mai bogați oameni pot să ajungă în această locație exclusivistă, mai ales pentru că prețurile sunt unele care îi pun pe fugă pe cei mai mulți turiști, anume 60.000 de euro pe noapte.

Totuși, cei care își doresc să trăiască ca vedetele de la Hollywood și aleg să se cazeze în acest hotel, se bucură de un apartament impresionant, cu tavane pictate ca adevărate opere de artă, o cameră de biliard dotată cu bar și plasmă TV uriașă.

Dubai, destinația preferată de vedete

Mai mult, vederea de pe terasă este una superbă, perfectă pentru persoanele ce își petrec în Dubai luna de miere. În apartament se regăsește și o cameră unde se poate lua masa alături de mai mulți oaspeți, dar și o cameră de masaj, potrivită pentru relaxare.

În respectivul apartament se ajunge cu un lift privat, iar vedetele care s-au cazat acolo au beneficiat de dormitoarele dotate cu toate facilitățile dar și birouri pentru a putea munci în voie. În plus, dressing-ul oferă spațiu pentru toată garderoba!

Ce oferă un hotel din Dubai. Nu mulți își permit așa ceva

Băile sunt și ele impresionante, mai ales pentru că multe obiecte sunt aurii, fiind făcute din aur. Apartamentul arată ca un adevărat templu, așa că internauții au fost uimiți în momentul în care au observat un videoclip de prezentare pentru hotelul respectiv.

Mai mult, printre vedetele care au apelat la serviciile de lux puse la dispoziție de către personalul hotelului se numără Kim Kardashian, cunoscută pentru faptul că adoră să își petreacă timpul în locuri pline de lux și nu se uită la bani în momentul în care vine vorba despre plăcerile sale!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI