Cea mai periculoasă lună pentru fiecare zodie în 2022. Ce a anunțat Mihai Voropchievici

Cea mai periculoasă lună pentru fiecare zodie în 2022. Ce a anunțat Mihai Voropchievici
Cea mai periculoasa luna pentru fiecare zodie in 2022. Ce a anuntat Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au făcut noi preziviuni astrale care-i afectează pe cei 12 nativi ai horoscopului european. Potrivit specialistilor, luna martie va fi cea mai dificilă pentru reprezentanții semnelor zodiacale. Verifică și tu, mai jos, cum te poți apăra de energiile negative.

Luna martie 2022, cea mai dificilă pentru cele 12 zodii

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a declarat că luna martie a anului 2022 va fi extrem de dificilă pentru toți cei 12 reprezentanți ai zodiacului european.

Specialistul susține că cele mai multe energii negative se strâng în luna lui Mărțișor, fiind considerată cea mai periculoasă perioadă din an. Superstițiile spun că, în martie, vârcolacii ar umbla liberi, iar oamenii trebuie să-și curețe casa și sufletul de viclenii, gânduri rele și energii negative.

„Curățenia aduce bunăstare, aduce liniște și atunci chemăm în ajutor un preot. Eu de fiecare dată programez și în luna martie fac o sfeștanie acasă. Nu a existat an în care să nu fac. Simt nevoia să-mi apăr casa de influențele negative. Păcat că nu ne putem apăra și în stradă de aceste lucruri.

Unde ne este locul, noi acolo trebuie să facem curățenie. Noi singuri putem face rugăciune, că te rogi dimineața, că faci rugăciunea de seară. Nu trebuie să sa stai 100 de ani în genunchi sau să citești o cărticică de acatiste. Spune ce simte sufletul tău.

Societatea își pierde umanitatea. Există multă energie negativă acumulată în oameni. În luna martie se acumulează cele mai multe energii negative. Întotdeauna s-a pomenit asta”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Luna martie e pasajul de trecere, e o lună de post!”

Mihai Voropchievici are vești neplăcute pentru nativi. El este de părere că oamenii nu trebuie să se hrănească, în martie, cu răutate. Luna lui Mărțișor pare a fi periculoasă pentru cei 12 nativi ai horoscopului european.

„Acest lucru se întâmplă deoarece ieșim din iarnă, am acumulat energii mai puțin benefice, datorită vremii urâte. De multe ori, lipsa soarelui conduce la depresie. Omul nu mai știe, acumulează atâta răutate și trebuie să o elimine.

Luna martie e pasajul de trecere, e o lună de post. Este a treia lună din an. Face trimitere la Sfânta Treime: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. În martie, oamenii devin mai vulnerabili.

Oamenii care se nasc pe 29 februarie sunt genii ai răului. Sunt niște oameni care au o plăcere deosebită să dezbine, se hrănesc cu lucrurile astea”, a adăugat numerologul Mihai Voropchievici.