Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca înainte

Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca înainte
Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca înainte

Postul de televiziune care se află în top, ca fiind cel mai vizionat de către români, face acum o schimbare majoră. Aceștia au decis să mai aducă o modificare, față de cele făcute până acum. Conform informațiilor de pe paginademedia.ro.

Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV

Marele post de știri, Pro Tv, face o schimbare majoră în platourile de difuzare. Ultima lor modificare a pupitrului și a graficii a fost în anul 2015. Atunci modificările au fost remarcate de sute de români. Dar acum postul de emisie, s-a hotărât să aducă încă câteva noutăți. Acestea fiind din nou pupitrul, dar și ecranele mai mari din spatele prezentatorului, precum și culoarea siglei. De asemenea, recent Pro Tv și-a schimbat și logo.ul.

Totodată, genericul s-a schimbat, burtierele care înainte erau scrise cu roșu pe fond alb, sunt acum albastru, tot pe fondul alb. Roșul din lateralul burtierei este acum pusă dedesubt. Schimbarea graficilor, când vine vorba de intervențiile telefonice, este de asemenea modificată, pupitrul având culoarea dominantă albastru. Imaginile care apar la meteo, cât și în spatele prezentatorului, sunt mai subțiri.

Sursă Foto: paginamedia.ro
Sursă Foto: paginamedia.ro

Pro Tv este pe piață de 25 de ani

Postul de emisie a fost lansat pe data de 1 decembrie 1995 și este deținut de compania Pro Tv SRL, făcând parte din grupul Central European Media Enterprises. Începând cu data de 3 septembrie anul 1999, și-a deschis emisia cu semnal propriu și pentru Republica Moldova, acesta fiind Pro Tv Chișinău. Prima transmisie a Pro Tv-ului, a fost la ora 19:00 în data respectivă, pe care a reprezentat-o Andreea Esca. De asemenea, în 2012 a fost cel mai vizionat post din România, cu o cotă de 16,8%.

Filmele, emisiunile proprii și meciurile, au început să fie difuzate abia pe 1 decembrie 2006, fiind în format HD. Sloganurile postului tv au fost de-a lungul timpului următoarele: Te uiți și câștigi, Gândește liber!, Trăiește Pro TV, Ai ce trebuie, Știi ce vrei! Vrei Pro TV, Asta-i spectacolul, asta-i televiziunea (prezent). Totodată canalele înrudite sunt: Pro TV Internațional, Pro TV Chișinău, Pro 2, Pro Gold, Pro Cinema, Pro X, Pro TV HD.