09 mart. 2020 | 20:37

Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca înainte

Știri generale
Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca înainte
Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca înainte

Postul de televiziune care se află în top, ca fiind cel mai vizionat de către români, face acum o schimbare majoră. Aceștia au decis să mai aducă o modificare, față de cele făcute până acum. Conform informațiilor de pe paginademedia.ro.

Cea mai mare schimbare la Știrile PRO TV

Marele post de știri, Pro Tv, face o schimbare majoră în platourile de difuzare. Ultima lor modificare a pupitrului și a graficii a fost în anul 2015. Atunci modificările au fost remarcate de sute de români. Dar acum postul de emisie, s-a hotărât să aducă încă câteva noutăți. Acestea fiind din nou pupitrul, dar și ecranele mai mari din spatele prezentatorului, precum și culoarea siglei. De asemenea, recent Pro Tv și-a schimbat și logo.ul.

Totodată, genericul s-a schimbat, burtierele care înainte erau scrise cu roșu pe fond alb, sunt acum albastru, tot pe fondul alb. Roșul din lateralul burtierei este acum pusă dedesubt. Schimbarea graficilor, când vine vorba de intervențiile telefonice, este de asemenea modificată, pupitrul având culoarea dominantă albastru. Imaginile care apar la meteo, cât și în spatele prezentatorului, sunt mai subțiri.

Sursă Foto: paginamedia.ro

Sursă Foto: paginamedia.ro

Pro Tv este pe piață de 25 de ani

Postul de emisie a fost lansat pe data de 1 decembrie 1995 și este deținut de compania Pro Tv SRL, făcând parte din grupul Central European Media Enterprises. Începând cu data de 3 septembrie anul 1999, și-a deschis emisia cu semnal propriu și pentru Republica Moldova, acesta fiind Pro Tv Chișinău. Prima transmisie a Pro Tv-ului, a fost la ora 19:00 în data respectivă, pe care a reprezentat-o Andreea Esca. De asemenea, în 2012 a fost cel mai vizionat post din România, cu o cotă de 16,8%.

Filmele, emisiunile proprii și meciurile, au început să fie difuzate abia pe 1 decembrie 2006, fiind în format HD. Sloganurile postului tv au fost de-a lungul timpului următoarele: Te uiți și câștigi, Gândește liber!, Trăiește Pro TV, Ai ce trebuie, Știi ce vrei! Vrei Pro TV, Asta-i spectacolul, asta-i televiziunea (prezent). Totodată canalele înrudite sunt: Pro TV Internațional, Pro TV Chișinău, Pro 2, Pro Gold, Pro Cinema, Pro X, Pro TV HD.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro