PRO TV, lovitură cruntă pentru Antena 1. Anunțul a fost făcut oficial

PRO TV, lovitură cruntă pentru Antena 1. Anunțul a fost făcut oficial
Cifre-record pentru Pro-TV

Pro TV a înregistrat, cu ediția de seara trecută a show-ului „Românii au talent”, un record la nivelul cifrelor din sezonul acesta, cu creșteri pe toate targeturile, comparativ cu săptămâna trecută. Telespectatorii s-au făcut comozi în fața micilor ecrane, iar Pro TV s-a clasat si el, din nou, pe primul loc în topul audiențelor.

Lovitură cruntă pentru Antena 1

Show-ul jurizat de Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre, a adunat aseară în fața ecranelor peste trei milioane de telespectatori, la nivel național. A fost de trei ori peste Kanal D și de aproape șapte peste Antena 1, care a pus la dispoziția urmăritorilor două filme: „Avionul condamnaților” (20:00) și G.I. Joe: Represalii” (22:00). Kanal D a difuzat serialul turcesc Mă numesc Zuleyha” (20:00) și emisiunea Bravo, ai stil! (22:00).

Paginademedia.ro prezintă audiențele obținute de show-ul „Românii au talent” la ediția a cincea, sezonul zece.

Topul audiențelor

Topul audiențelor: Pro TV, Kanal D, Antena 1
Topul audiențelor: Pro TV, Kanal D, Antena 1

Național: Show-ul de talente a avut peste trei milioane de telespectatori la nivelul întregii țări, cifre peste ediția de săptămâna trecută.

A fost de circa trei ori peste Kanal D, post care a obținut o medie de aproape 1,1 milioane de persoane, și de aproape șapte ori peste Antena 1, care a avut aseară audiențe modeste, de doar 450.000 de telespectatori, media națională.

Urban: Și la orașe spectacolul de talente a atras  peste 1,6 milioane de persoane, cifre peste ediția de săptămâna trecută. Pe același interval, de aproape patru ore, Kanal D a avut o medie de 540.000 de telespectatori, în timp Antena 1 a obținut o medie de 200.000 de orășeni.

Pro TV a înregistrat o creștere importantă și pe publicul comercial. Aproape 700.000 de persoane tinere au ales să vizioneze „Românii au talent”. În plus, emisiunea a avut o cotă de piață record de aproape 48%, ceea ce înseamnă că jumătate dintre românii cu televizoarele deschise, vineri seara, erau pe Pro TV. Poziția a doua îi revine și în această săptămână postului Kanal D, cu o medie de 180.000 de telespectatori tineri,

Topul este completat de Romania TV și de Antena 3.