Cea mai ieftină Dacia. O poți cumpăra acum din România. Iată ce preț are

Cea mai ieftină mașină Dacia, prin programul Rabla

Cei care doresc să își achiziționeze un autoturism nou prin programul Rabla au la dispoziție o mulțime de oferte din partea companiilor din industria auto. Există destule oferte și pentru cei care s-au orientat către o mașină autohtonă. Dacia are promoții pentru toate buzunarele. În rândurile de mai jos afli cât costă cea mai ieftină Dacia.

Cea mai ieftină mașină Dacia, prin programul Rabla

Să începem cu cea mai scumpă mașină Dacia pe care o poți cumpăra din România. Este vorba despre modelul Lodgy – Mabiance blue dCi 97, cu 7 locuri. Prețul pentru acest model este de 12.330 de euro cu TVA inclus. La polul opus se află cea mai ieftină mașină Dacia, un model Logan Acces SC3 73, care costă doar 5.990 de euro.

Pe pagina de internet pe care sunt postate promoțiile, reprezentanții Dacia anunță că ofertele sunt destinate persoanelor fizice, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, valabile până la data de 30 septembrie 2019, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare, calculate în euro și a reducerii comerciale oferită de Renault Commercial Roumanie pentru aceste modele. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Iată ce modele Dacia mai găsești la promoție:

  • Dacia Duster Essential TCe 100, la prețul de 11.990 de euro
  • Dacia Logan Seria limitată Plus SCe 73, la prețul de 6.840 de euro
  • Dacia Logan MCV Seria limitată Plus SCe 73, la prețul de 8.080 de euro
  • Dacia Sandero Seria limitată Plus SCe 73, la prețul de 7.080 de euro
  • Dacia Sandero Stepway Ambiance SCe 73, la prețul de 7.290 de euro
  • Dacia Dokker Ambiance Blue dCi 75, la prețul de 11.180 de euro

Programul Rabla a fost suplimentat cu 20.000 de prime de casare în luna august din 2019. Prin acest program au fost casate peste 550.000 de autovehicule vechi, poluante și au fost achiziționate peste 300.000 de mașini noi, care poluează mai puțin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI