Cea mai dorită femeie din zodiac. E harnică, frumoasă și deșteaptă

Cea mai dorită femeie din zodiac. E harnică, frumoasă și deșteaptă
Cea mai dorită femeie din zodiac

Specialiștii au indicat cea mai dorită femeie din cei 12 nativi ai zodiacului. Ce nativ este fabulos și fură mințile oricărui bărbat? Ea are toate calitățile și poate face pe oricine să se îndrăgostească fără margini. Despre cine este vorba?

Horoscop: cea mai dorită femeie din zodiac?

Frumusețea este în ochii privitorului, dar uneori exstă calități fizice sau psihice pe care le caută majoritatea în partenera pe care o doresc alături toată viața. Există o femeie care pare perfectă pentru mulți, iar zodia ei spune totul. Are o personalitate puternică, este tăioasă, hotărâtă și foarte pasională.

E greu să nu o zărești sau să nu îți dorești măcar să intri în vorbă cu ea pentru câteva minute. Știe ce vrea și te poate prinde din orice unghi. Adoră să flirteze și să te lase fără aer și știe ce pagube aduce.

Îmbracă mereu hainele potrivite și iese în relief cu detalii neașteptate. Adoră simplitatea din acest punct de vedere, lucru care atrage de cele mai multe ori.  Scorpionul este un semn cu multă putere, pasiune și senzualitate.

Ce calități are?

Femeia născută sub acest semn este efervescentă și poate avea toți bărbații la picioarele ei. Îi place să domine din orice punct de vedere și are o energie pe care o simți de la kilometri. Atrage doar prin simpla ei prezență și adoră să fie în vizorul tuturor, dar vine în prim-plan fără să-și dorească neapărat. Totul este firesc.

Întreaga ei ființă transmite o invitație la dragoste, iar însuși aerul ei este misterios și vrăjește pe oricine și oricând. Îi transformă pe cei fideli în amanți și nu ține cont de statutul omului pe care îl are în față pentru că îl poate face să se simtă mic indiferend de cât de stăpân pe el ar fi.

Alte detalii despre nativ

„Planeta care guvernează zodia Scorpion este Pluto, care le conferă acestor nativi dinamism, dorința de a învinge, spirit de independență. Nativii din Scorpion vor urmări întotdeauna scopuri nobile, vor fi generoși, curioși, dornici de a cunoaște cât mai multe și extrem de inteligenți.” (Sursa: avantaje.ro)

  • Repere

Repere în zodia Scorpion
Elementul esențial: Apa
Piatra prețioasă reprezentativă: granatul
Metalul reprezentativ: fierul
Culoarea caracteristică: roșu
Ziua cea mai favorabilă: marți2127
Numerele norocoase: 8, 9, 2, 4

  • Personalitate

devotament față de familie și prieteni;
tenacitate și determinare;
exigență cu el însuși și cu cei din jur;
simț practic în detrimentul idealurilor înalte;
atracție spre mister și ocultism;
tendința de a face alianțe și de a păstra secrete.