Horoscop floral pentru 2022. Ce floare este potrivită, în funcție de zodie

Horoscop floral pentru 2022. Ce floare este potrivită, în funcție de zodie
Horoscop floral pentru 2022. Ce floare este potrivita, in functie de zodie

Fie că ești pasional precum un Taur, romantic incurabil ca un Pești sau pragmatic precum o Fecioară, fiecărui nativ din horoscopul european îi corespunde o anumită floare. Ce spune horoscopul floral despre zodia ta. Crini, garoafe, hortensii sau trandafiri? Verifică și tu mai jos ce floare îți poartă noroc.

Ce floare ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec

Nativilor din zodia Berbec li se potrivesc lalele roșii, flori frumoase, într-o culoare puternică, vie. Acești reprezentanți ai zodiacului sunt persoane puternice și temperamentale.

Taur

Crinii i se potrivesc de minune nativului din zodia Taur. Deși sunt încăpățânați și extrem de orgolioși, reprezentanții acestei zodii de pământ au o latură sensibilă și romantică. Sunt sensibili la tot ce este parfumat și frumos, precum crinii.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni adoră trandafirii. Cu gemenii cerești ca simbol al semnului lor de naștere și cu o veselie asociată adesea cu semnele de aer, nu este de mirare că Gemenii au personalități extrem de sociabile și jucăușe. Trandafirii sunt perfecți pentru ei.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, delphiniumul este floarea ce reflectă întocmai romantismul și sensibilitatea acestei zodii de apă.

Leu

Puternic, exuberant, coleric, nativul din zodia Leu adoră floarea-soarelui. Emană veselie, bucurie, viață, lumină și fericire.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară este considerat perfecționistul horoscopului european. Atenția la detalii le este sporită și de frumusețea pe care floarea lor, margareta, o are.

Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt cei care aduc pacea, armonia și echilibrul în horoscopul european. Fiind cel mai dorit dintre toți cei 12 nativi, Balanței i se potrivesc hortensiile blânde, parfumate și dulci.

Scorpion

Bujorii roșii sunt perfecți pentru senzualul și pasionalul Scorpion. Cu forma lor plină de lux și culoarea roșie îndrăzneață și pasională, aceste flori întruchipează atât sentimentul de romantism (o completare a sensibilității Scorpionului), cât și puterea.

Săgetător

Spirite puternice, independente și pline de energie, Săgetătorii sunt deschiși la minte și însetați de noi moduri de gândire, tânjind după călătorii și explorări. Ambițioși și optimiști, speranțele unui Săgetător nu sunt ușor de spulberat și, poate din această cauză, tind să găsească mult noroc în viață. Garoafele sunt florilor acestor nativi de foc.

Capricorn

Personalitatea responsabilă și de încredere a Capricornilor îi face pe aceștia să fie îngrijitorii ideali pentru o plantă de lungă durată, iar violetele africane, cu florile lor viu colorate și petalele moi și catifelate, sunt perfecte pentru acești nativi. Reprezintă loialitate, lux și senzualitate.

Vărsător

Cu frumusețea sa liniștită, forma sa artistică și grația sa inerentă, orhideele roz sunt o completare perfectă a caracteristicilor spirituale și intuitive ale Vărsătorului. Și cu simbolismul legat de dragoste, frumusețe și putere, orhideele vor rezona cu simțul loialității acestui semn de aer.

Pești

Romantici incurabili, blânzi și extrem de amabili, nativilor din zodia Pești li se potrivește alstroemeria sofisticată. Este una dintre cele mai delicate și frumoase flori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI