Cea mai bună veste din ultima vreme. Un colos apare în mijlocul Capitalei, angajările vor fi pe bandă rulantă

Cea mai bună veste din ultima vreme. Un colos apare în mijlocul Capitalei, angajările vor fi pe bandă rulantă
Un colos apare în mijlocul Capitalei

O veste foarte bună pentru români, întrucât se vor face multe angajări în București, în urma unei investiții de 30 de milioane de euro a companiei Nova Imobiliare. Este o nouă investiție pe piața de retail, astfel că luna aceasta se deschide un nou centru comercial în Capitală. Iată despre ce este vorba!

Un colos apare în mijlocul Capitalei

Investiția de 30 de milioane de euro a companiei Nova Imobiliare este reprezentată de Colosseum Mall din București, care își va deschide porțile pentru publicul larg chiar la finalul acestei luni.

Deschiderea acestui mall se întâmplă după două amânări, iar noua suprafață închiriabilă, de peste 16.000 de mp o completează pe cea existentă. Noul centru va ajunge la o suprafață de 53.500 mp și reprezintă cea mai importantă livrare pe piața de retail modern din ultimii ani din Capitală.

De asemenea, în următoarele 12 luni se vor mai deschide în Colosseum Mall și cinematograful Happy Cinema, care este prevăzut cu 7 săli de proiecție ultra-moderne, o clinică cu servicii medicale, dar și alte branduri de modă și accesorii.

„Am realizat această dezvoltare într-o perioadă dificilă, marcată de efectele pandemiei Covid 19 și de contextul geopolitic imprevizibil, însă suntem optimiști cu privire la succesul și rolul pe care Colosseum Mall îl va avea pe piața de retail din București”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall.

Compania Nova Imobiliare, cea care a făcut investiția de 30 de milioane de euro, este deținută de omul de afaceri britanic de origine cipriotă Panico Panayi, care a achiziționat terenul de 62 de hectare de pe Șoseaua Chitilei, din sectorul 1 al Capitalei, în anul 2003, de la 57 de proprietari. De altfel, zona se află într-o dezvoltare accelerată pe segmentul rezidențial.

Inaugurarea noului mall va genera multe locuri de muncă

Prin urmare, zeci de branduri celebre locale și internaționale își vor întâmpina clienții cu cele mai noi concepte de magazine și restaurante din Nord-Vestul Bucureștiului. Inaugurarea acestui mare mall va genera totodată și un număr considerabil de locuri de muncă. În plus, dezvoltatorul își urmărește obiectivele de afaceri planificate și va dezvolta alte proiecte, cum ar fi primul concept drive-thru din locație și construcția primului proiect rezidențial. Înainte de criză, planurile companiei erau de a dezvolta un proiect ce necesita o investiție de 350 de milioane de euro.

„În contextul geopolitic actual, Colosseum Mall va direcționa bugetul de marketing alocat evenimentelor de lansare către Crucea Roșie Română, pentru susținerea campaniei “Umanitatea nu are granițe”, este anunțul companiei.

Colosseum Mall din București se deschide oficial la data de 24 martie 2022.