Cea mai bună tartă cu ciocolată, fără coacere. Secretul să iasă delicioasă

Cea mai bună tartă cu ciocolată, fără coacere. Secretul să iasă delicioasă
Cea mai bună tartă cu ciocolată. Rețeta este foarte simplă

De foarte multe ori este posibil să te trezești fără idei și să nu știi ce să mai le gătești persoanelor dragi. În aceste momente te poate salva o prăjitură cu ciocolată ce poate să fie gătită foarte repede și este delicioasă dacă te asiguri că respecți toți pașii pentru a ajunge la o rețetă perfectă.

Cum faci cea mai bună tartă cu ciocolată la tine acasă. Rețeta este foarte simplă

Cei mici sunt greu de mulțumiți, iar cei mari parcă au mâncat deja tot felul de prăjituri. Ce poți să faci pentru a depăși acest impas culinar fără a depune foarte mult efort? Se pare că ajutorul tău vine sub forma unei tarte cu ciocolată ce nu necesită coacere și promite să fie una absolut delicioasă, făcându-i chiar și pe cei mai înrăiți gurmanzi să se lingă pe degete și să mai ceară o porție!

Acest desert are un blat de cheescake preparat din biscuiți digestivi, așa că nu va avea nevoie de coacere. În primul rând, trebuie să ai în casă 200 de grame de ciocolată, 300 de grame de smântână neîndulcită, 50 de grame de unt, 70 de grame de unt topit, 200 de grame de biscuiți digestivi și o mână de căpșuni pentru a oferi un gust parfumat și fructat.

Biscuiții trebuie pisați cu mâna sau cu ajutorul unui robot, apoi amestecați cu untul topit. Acest amestec obținut trebuie să fie întins sub o formă de tartă și presat bine cu o lingură și cu degetele pe margini. Tava în care s-a turnat compoziția trebuie lăsată la frigider timp de 30 de minute, iar în timpul în care aceasta se odihnește la rece trebuie pusă smântâna pe foc. În momentul în care ingredientul s-a încins trebuie adăugată ciocolata și untul și amestecate bine până se omogenizează.

S-a aflat secretul. Cum te asiguri că pregătești cel mai bun desert

Când totul s-a topit și amestecul începe să fiarbă, focul trebuie oprit. Astfel, s-a format un delicios ganache de ciocolată ce trebuie lăsat la răcit până ajunge la temperatura camerei. După acest moment, se mai amestecă totul cu un tel și se răstoarnă peste biscuiți. Această prăjitură trebuie neapărat să stea la frigider pentru a ieși așa cum o fac chiar și cei mai iscusiți bucătari.

După 3 sau 4 ore, desertul poate să fie scos de la rece și servit cu fructe sau ornat în fel și fel de moduri. Această prăjitură poate să fie făcută în cel mai scurt timp de oricine chiar acasă și o să fie apreciată de toată familia, mai ales de cei mici ce abia așteaptă să guste din ciocolată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI