Cea mai bună prietenă a Ralucăi Dumitru a dat-o de gol. Ce părere avea despre Zannidache

Cea mai bună prietenă a Ralucăi Dumitru a dat-o de gol. Ce părere avea despre Zannidache
Cea mai buna prietena a Ralucai Dumitru a dat-o de gol

Deși nu are nici două luni în competiție, Raluca Dumitru este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Vedeta de la Antena Stars a intrat deja în conflicte cu tabăra lui Culiță Sterp și a lui Ștefan Ciuculescu, după ce aceștia au acuzat-o de falsitate și de faptul că se înțelege bine cu Zanni deoarece este favoritul publicului de la Faimoși.

Cea mai bună prietenă a Ralucăi Dumitru a dat-o de gol

După incidentul în care Raluca i-a aruncat lui Culiță Sterp cu nisip în ochi, iar artistul a apostrofat-o pentru gestul său, o bună prietenă de-a brunetei a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre caracterul Faimoasei.

„În primul rând, pot spune că Raluca este una dintre cele mai corecte persoane pe care le cunosc. Da, uneori are gura mare, este ușor colerică, se aprinde destul de repede, însă nu ține la supărare. Raluca reacționează prost atunci când vede o nedreptate sau când e acuzată de un lucru pe care nu l-a făcut.

Să ne înțelegem: Raluca nu a venit în nici un caz cu lecția învățată de acasă, așa cum am mai auzit că este acuzată. Ea nu-i cunoștea pe Zanni sau pe Sebi, nu-i întâlnise niciodată. Singurii oameni pe care îi cunoștea erau: Moroșanu și Elena Marin. Tocmai asta mi-a și zis, că e fericită că nu o să stea singură și că poate oamenii ăștia o vor ajuta să se integreze.

De ce nu îl suporta Raluca Dumitru pe Zanni înainte să participe la Survivor România

Pe de altă parte, vestea care i-a surprins pe toți a fost cea în care Izabela a povestit că Raluca Dumitru nu era fanul lui Zannidache, înainte de a participa la Survivor România. Din contră, se pare că bruneta „zicea că nu prea-l halește” pe Faimosul trapper, lucru care i-a derutat pe fanii emisiunii, care acum observă cum fosta vedetă de la Antena Stars este în tabăra protejatului lui Alex Velea.

Despre Zanni, de exemplu nu avea o părere prea bună, văzându-l la televizor. Zicea că nu prea îl ”halește”. Dar, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Cred că Raluca și-a dat seama că Elena încearcă s-o manipuleze, pe ea și pe Irisha, tocmai de aceea a preferat să plece de lângă ea. Și aduceți-vă aminte, la vremea aceea, Elena era favorita publicului, nu se poate spune că a acționat pe interes”, a declarat Izabela Ioniță, prietena Ralucăi Dumitru, exclusiv pentru Wowbiz.