Cea mai bănoasă afacere în anul pandemiei! Videochatul salvează economia României. Câte milioane de euro au adus româncele în țară

Cea mai bănoasă afacere în anul pandemiei! Videochatul salvează economia României. Câte milioane de euro au adus româncele în țară

Economia României a fost lovită în plin de pandemia de coronavirus. Nu este un caz singular. Până și cele mai puternice state ale lumii au înregistrat pierderi majore după apariția SARS – CoV – 2. În toată această perioadă de restriște economico-financiară, un domeniu s-a ridicat deasupra tuturor, înregistrând venituri record. Date centralizate la nivel internațional indică faptul că videochatul salvează economia României. Țara noastră este prima la capitolul „absorție de fonduri” din videochat. Concret, suntem primii în topul statelor care au obținut bani din această activitate.

Cea mai bănoasă afacere în anul pandemiei! Videochatul salvează economia României

Pentru multe tinere și nu numai, videochatul este cea mai scurtă cale către succesul financiar. Considerată de puritani o meserie rușinoasă, fetele lipsite de prejudecăți nu pun mare preț pe „gura lumii” și își văd liniștite de treabă. O treabă care a transformat videochat-ul în cea mai bănoasă afacere în anul de grație 2020, an al apariției pandemiei.

România, căci despre ea este vorba în povestea noastră reală, este țara care se poate lăuda cu o mare priză la public în materie de doamne și domnișoare profesioniste. Cele mai profesioniste, dacă ne este permisă folosirea unui termen de comparație. Nu este nicio glumă, nu este nici măcar o informație fără suport. România ocupă locul 1 în clasamentul sumelor încasate prin intermediul videochatului. Banii sunt la vedere și sunt impozabili. Cu alte cuvinte, de succesul videochatistelor noastre se bucură din plin și statul, care își trage partea lună de lună.

Mai în glumă, mai în serios, într-o perioadă în care am fost ținutiți în case de către noul coronavirus, fetele de la videochat au muncit să țină economia pe linia de plutire. Și au reușit, de vreme ce cifrele ne-au cocoțat pe cea dintâi treaptă a topului european.

România a reușit să depășească marile rivale din Est

Așa cum se întâmplă în orice business de succes, concurența din piață este acerbă. Se dau bătălii dure. Până în 2020, invazia Estului devenise frustrantă. Rusia, Ucraina și Republica Moldova reușiseră să ia fața României. Numai că fetele noastre nu-și spuseseră ultimul cuvânt. Statisticile arată că la finele anului în care ne aflăm, România va fi regina videochat-ului european. Un statut pe care tinerele și mai puțin tinerele din branșă îl merită din plin.

Datele seci, care au ajuns în posesia noastră, spun așa. Cică România se laudă, în momentul de față, cu 5000 de doamne/domnișoare ce prestează cu succes pe marea scenă internațională a videochatului. E un număr considerabil dacă ne gândim că avem de-a face cu videochatiste românce cu acte în regulă, declarate și vorbim despre o țărișoară care adună puțin peste 20 de milioane de suflete.

Că româncele de pe videochat au mare căutare o demonstrează suma finală, adunată cu trudă de-a lungul anului. În jur de 4.000.000 de euro au intrat cuminți în conturile firmelor de profil din țara noastră.

Prin cercurile exclusiviste se vorbește și despre o legendă a videochat-ului din România. O tânără cu un potențial enorm, care adună la final de lună aproape 80.000 de euro. Cum informația nu poate fi confirmată de nimeni, în acest moment, o vom plasa la capitolul zvonuri care ne hrănesc orgoliul naționalist.

Și pentru că anul calendaristic se apropie de final, nu putem decât să le ținem pumnii strânși româncelor care fac videochat și să sperăm că viitoul va fi măcar la fel de productiv pentru eroinele care lucrează în branșă. Mai ales că vorbim despre cea mai bănoasă afacere din timpul pandemiei!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI