Ce zodie este astrologul Mariana Cojocaru. Îi asculți mereu sfaturile, dar nu-i știi semnul zodiacal

Ce zodie este astrologul Mariana Cojocaru. Îi asculți mereu sfaturile, dar nu-i știi semnul zodiacal
Ce zodie este Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru este astrolog de profesie. Ea ar putea să scrie o carte raportat la experiențele de viață pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Iată câteva informații referitoare la ea precum și ce zodie este astrologul Marian Cojocaru.

Ce zodie este astrologul Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru a avut o copilărie fericită. Ea s-a născut într-o familie în care mama sa era catolică iar tatăl său era ortodox. Sărbătorile pascale erau mereu o plăcere, cu atât mai mult cu cât Învierea Domnului era sărbătorită de două ori.

”Era minunat că aveam două sărbători de Paște. Nu-mi plăcea să fie Paștele suprapus ca să ciocnesc ouă de două ori” după cum afirma Mariana Cojocaru într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, potrivit impact.ro.

Marianei Cojocaru – viață personală

După cum afirma chiar ea, potrivit aceleiași surse, Mariana Cojocaru nu a avut un mariaj fericit, cu mai degrabă unul de coșmar. Problemele în viața acesteia au apărut imediat după ce s-a căsătorit, chiar a doua zi după nuntă. Aceasta a fost agresată fizic de soțul ei dar a stat alături de el de dragul fetiței și din cauză că nu a vrut să își supere părinții cu problemele sale. La un moment dat, căsnicia celor doi era doar de formă, ei dormind chiar separat.

”Cu soțul meu m-am căsătorit sub presiune. El era la școala de piloți de aviație de la Boboc. Eu eram în clasa a 12-a. Ne-am căsătorit peste noapte, fără să ne iubim foarte tare. Pe fetiță am născut-o la 21 de ani. Problemele au fost de-a doua zi după nuntă, dar am vrut să-mi văd fata mare. Eu preferam să nu comunic ca să nu mă cert cu el. A fost violent de-a doua zi după nuntă. A rupt cămașa de mire, pentru că a zis că l-am îmbrăcat ca pe un papițoi la nuntă. Pe urmă mi-a fost rușine să le spun părinților de problemele din casă. Relația era una de formă. La un moment dat am fost fiecare cu dormitorul lui.”, este chiar afirmația pe care a făcut-o celebrul astrolog Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru Biografie

Mariana Cojocaru este astrolog, psiholog, numerolog, specialistă în marketing politic și comunicare, având specializare doctorală în genetică medicală. Aceasta are vârsta de 54 de ani, fiind născută pe data de 7 Februarie 1967, Buhuși, județul Bacău. Ea este în zodia vărsător.

Ea  a urmat cursurile Liceului Industrial Buhuși, care în prezent poartă denumirea de Liceul Ioan Borcea. Studiile Marianei Cojocaru au continuat, după cum urmează:

  • în anul 1988 a absolvit Institutul Politehnic din Bacău – Inginer TCM
  • în anul 1999 a studiat astrologia Karmică în Thailanda
  • în anul 2000 a devenit Maestru Gr. II Terapii complementare
  • în anul 2006 a fost Licențiată în Psihologie la Universitatea Hyperion din București
  • în anul 2006 a obținut doctoratul în Genetică medicală la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București
  • în anul 2007 a fost licențiată în Comunicare și Relații Publice, specializarea Marketing politic Școala națională de studii politice și administrative S.N.S.P.A. București
  • în anul 2007 a devenit membru cercetător al Federației Americane a Astrologilor.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI