Ce vrea să facă Loredana Groza în 2022: „Sunt deschisă la orice combinație”

Ce vrea să facă Loredana Groza în 2022: „Sunt deschisă la orice combinație”
Ce planuri are Loredana Groza

Loredana Groza a rămas în atenția publicului de-a lungul timpului. Vedeta a dat lovitura în acest an, când a lansat piese alături de mai mulți artiști cunoscuți. Mulți fani abia așteaptă să afle ce își dorește să facă vedeta în continuare. Iată că a făcut dezvăluiri despre planurile sale pentru 2022!

Ce o să facă Loredana Groza de Revelion

Loredana Groza o să aibă parte de un peisaj de poveste de Revelion. Aceasta pleacă la munte, însă nici vorbă de relaxare! Ea a recunoscut că părăsește Capitala de Anul Nou pentru a susține concerte. De asemenea, vedeta a făcut un anunț uluitor pentru fanii ei. Mulți o să se bucure enorm.

Vedeta a explicat că este deschisă la eventuale colaborări cu alți artiști. Aceasta nu a vrut să spună când o să lanseze o nouă piesă în care o să apară alături de alți cântăreți, mai ales pentru că îi plac surprizele..

„Am cântări de Revelion, mă duc acum la munte. (…) Nu aș putea să spun (n.r. când o să aibă o nouă colaborare pentru o piesă), aș da din casă, mie îmi plac surprizele.

Da, sigur, eu sunt deschisă la orice combinație. Să sune și să arate bine.”, a zis Loredana Groza la Neatza cu Răzvan și Dani.

Loredana Groza, detalii despre finala X Factor

Loredana Groza participă în finala X Factor cu Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani. Acesta a reușit să câștige inimile telespectatorilor prin talentul său. El a făcut show în emisiune, așa că diva s-a decis să îi ofere o șansă pentru a câștiga competiția. Vedeta a făcut dezvăluiri despre finalistul X Factor.

Cunoscuta artistă a mărturisit că tatăl finalistului din echipa sa a avut o afacere în Alba Iulia. De asemenea, pe lângă dragostea pe care o are pentru muzică, Nick Casciaro este și profesor de surf.

„A fost o decizie pe care am luat-o în semifinală, nu m-am așteptat. Le-am oferit tuturor șanse egale, le-am creat momente speciale, m-am implicat în aceeași măsură.

Doar când dai tot ce se poate cu un artist pe scenă poți să iei decizia corectă. Vorbește engleză, italiană, cred că rupe și germana. Nu am mai văzut de mult părinți cum are el. Este surfer, mă enervează asta, nu o să pot niciodată să fac surfing.

El a zis că îmi oferă ore, e profesor de surf, dar am zis că orice s-ar întâmpla nu mă bag la asta. Tatăl lui vorbește românește, în ’93 a venit în România și a avut o afacere în Alba Iulia.”, a explicat Loredana Groza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI