Ce vor face Ștefan Bănică și soția sa, Lavinia, de sărbători. Vestea dată chiar de juratul X Factor

Ce vor face Ștefan Bănică și soția sa, Lavinia, de sărbători. Vestea dată chiar de juratul X Factor
Ștefan Bănică, adevărul despre modul în care petrece Crăciunul

Vedetele se pregătesc intens pentru sărbători. Anumiți artiști își pun la punct repertoriul, ținând cont că o să urce pe scenă de Crăciun sau de Revelion, în timp ce alții abia așteaptă să petreacă momente superbe alături de familie. Ștefan Bănică a dezvăluit ce planuri are pentru această perioadă!

Ștefan Bănică, dezvăluiri despre planurile pe care le are pentru sărbători

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți și se bucură de un copil minunat. Aceștia se pregătesc intens pentru sărbători, așa că artistul a mărturisit ce face familia lui de Crăciun. Juratul de la X Factor i-a bucurat pe mulți fani.

Artistul și-a găsit liniștea în brațele partenerei sale, Lavinia Pârva. Ștefan Bănică a mărturisit că nu lipsește niciodată de acasă de Crăciun, chiar dacă are parte de foarte multe oferte pentru a cânta. De asemenea, soția lui se ocupă de preparatele culinare, dar și de organizarea numeroaselor tradiții.

„În familie, ca de obicei. Am mai spus, eu nu lipsesc de acasă de Crăciun indiferent de orice ofertă. Pentru mine Crăciunul este acasă.

Am tot felul de pregătiri, mai ales că acasă îl organizăm, soția mea și cu mine, mai mult ea, recunosc. Eu ajut cât pot și unde pot, dar ea este resposabilă de toate pregătirile și ies nemaipomenit.”, a spus Ștefan Bănică la Observator.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, un cuplu de vis

Ștefan Bănică s-a căsătorit cu aleasa lui în Bulgaria, în 2017. Cei doi au preferat să fie extrem de discreți, însă nu au scăpat de gurile rele. De-a lungul timpului, au existat numeroase zvonuri cu privire la un divorț, dar nici vorbă de așa ceva! Aceștia se înțeleg perfect și se bucură de fiul pe care îl au împreună.

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu.

Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului.”, spunea vedeta pentru Impact.ro.

Lavinia Pârva, adevărul despre micuțul ei: „Am reușit să mă descurc”

Frumoasa artistă este o mămică desăvârșită. Aceasta nu și-a dorit să opteze pentru ajutorul unei bone, așa că a reușit să se descurce. Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au concentrat pe creșterea micuțului pe care îl au împreună, bucurându-se de orice moment petrecut în viața de familie.

„Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc.

Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI