Ce vilă fabuloasă are Simona Halep. A plătit o avere pentru ea

Ce vilă fabuloasă are Simona Halep. A plătit o avere pentru ea

Simona Halep și Toni Iuruc și-au terminat recent vila, iar rezultatul este fabulos. Sportiva și-a dus și antrenorul, pe Cahill, în vizită la palatul din Primăverii, înainte de a merge pe teren pentru a se antrena.

Simona Halep are cu ce se mândri. Sportiva și iubitul dețin o vilă fabuloasă în Primăverii

După un an de antrenamente și sacrificii, Halep a ajuns numărul 1 mondial printre jucătoarele de tenis, învingându-și cele mai de temut adversare. Turneele câștigate, dar și diferitele colaborări, proiecte și sponsorizări pe care le-a avut între timp, i-au adus sume frumoase în conturi. Acum, sportiva se poate bucura de averea sa de 37 de milioane de dolari.

Așadar, nu este de mirare că jucătoarea de tenis își poate permite orice își dorește și nu se uită la bani, cel puțin când vine vorba despre investiții imobiliare. Ea și iubitul, un afacerist cunoscut, se pot mândri că le merge bine din punct de vedere financiar.

În plus, au decis să și construiască de acești bani. Cei doi au decis să își reabiliteze vila de lux pe care o au în cartierul Primăverii din București, una dintre cele mai scumpe zone din Capitală. Locuința în valoare de 600.000 de euro este ca un palat modern.

Acum, după ce totul a fost pus la punct, Halep a ținut să se mândrească cu reușita ei în fața antrenorului Darren Cahill, ajuns nu de mult în România. Aceștia au fost surprinși de fotoreporterii Spynews în vreme ce făceau turul casei. În tot acest timp, campioana noastră a fost numai cu zâmbetul pe buze, semn că e bucuroasă și recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și pentru rezultatele muncii sale.

Ce vilă fabuloasă are Simona Halep. A plătit o avere pentru ea
Simona Halep are o vilă fabuloasă

I-a împrumutat mașina lui Darren Cahill 

Mai mult, cum Simona nu este doar satisfăcută de reușitele sale, ci și foarte generoasă, după ce au plecat de acasă, apoi de la antrenament spre o altă locație, i-a oferit mașina ei antrenorului. Mai exact, după ce a fost sigur că ajunge acasă, australianul a urcat la volanul automobilului sportivei de zeci de mii de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI