Ce viciu are Alexandra Stan. Cântăreața este fermă: vrea să scape de această problemă

Ce viciu are Alexandra Stan. Cântăreața este fermă: vrea să scape de această problemă
Ce viciu are Alexandra Stan

E frumoasă, talentată, sinceră și populară. Alexandra Stan și-a lăsat toți fanii mască prin declarațiile astea. Cântăreața este fermă și vrea să scape de această problemă. Care este singurul viciu al fostei Faimoase de la Survivor România.

Ce viciu are Alexandra Stan

Alexandra Stan nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Artista din Constanța este una dintre cele mai populare și mediatizate cântărețe de la noi din țară, iar după participarea ei la Survivor România, notorietatea solistei a atins cote maxime. Publicul a cunoscut o latură ascunsă a artistei. Alexandra Stan cea etern zâmbitoare și optimistă a trecut prin tot felul de provocări și teste la Survivor, competiție la care a participat deoarece a dorit să-și testeze limitele.

Într-un interviu acordat celor de la Unica, recent, Alexandra Stan a povestit că este o persoană deschisă, care face foarte des complimente oamenilor, atât femeilor, cât și bărbaților, deoarece consideră că orice om simte nevoia de a fi apreciat și că o vorbă bună e mereu binevenită. Când vine vorba de vicii, fosta Faimoasă de la Survivor România mărturisește că este dependentă de cafea și are face orice pentru a nu mai avea această problemă.

„Un obicei de care sunt mândră este să fac complimente foarte des, atât femeilor, cât și bărbaților. Este un obicei bun, zic eu. Iar unul de care aș vrea să scap este cafeaua. Mi-aș dori să am o viață mai relaxată și să nu beau cafea zi de zi.

Alexandra Stan, despre tatăl copilului său

Artista a declarat că abia așteaptă să devină părinte. Chiar dacă nu a avut noroc în dragoste până la 32 de ani, Alexandra Stan nu și-a pierdut speranța în iubrea adevărată și mărturisește că visul de a avea o familie este una dintre prioritățile sale. Celebra solistă originară din Constanța a descris cum ar trebui să arate tatăl viitorului ei copil.

Să iubesc din nou? Este dificil, da și nu. Cred că, de fapt, asta este frumusețea vieții, să reușim să rămânem încrezători, să vedem binele din oameni și să ne iubim unii pe ceilalți. Asta înseamnă să fii învingător, de fapt.

Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie.”, a declarat Alexandra Stan pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI