Ce viață a dus Elena Ionescu la Survivor. ”Miroseam toți. Nu știți cum era acolo!”

Ce viață a dus Elena Ionescu la Survivor. ”Miroseam toți. Nu știți cum era acolo!”
https://www.wowbiz.ro/elena-ionescu-dezvaluiri-halucinante-despre-viata-la-survivor-romania-miroseam-toti-puteam-practic-nu-va-inchipuiti-cum-era-acolo-in-tabara-20086469

Cineva dac=ă și-ar închipui că este o viață ușoară în campusul Survivor s-ar înșela amarnic. Viațaîntr-un astfel de mediu nu este pentru oricine și cei care se înhamă la un astfel de concurs și-asumă și acest risc.

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, povestește despre viața din concurs

Elena este marea câștigătoare a Survivor România, în urma votului publicului și s-a ales cu trofeul competiției și un premiu în valoare de 250.000 de lei. Elena a mulțumit tuturor celor care au votat-o și susținut-o pe tot parcursul reality-show-ului de la Kanal D. Acum, după ce a revenit acasă, Elena s-a decis să povestească despre perioada de cinci luni trăită în pustietate, în Republica Dominicană. Show de supraviețuire a fost extrem de dur, condițiilede trai fiind unele austere și chiar incomode, mai ales pentru cineva care nu este obișnuit cu așa ceva. Elena a făcut față provocărilor, recunoscând că experiența de la Survivor a fost lecție de viață pe care vrea s-o împărtășească cu toată lumea.

”A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit. Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează…”, a declarat Elena.

”Miroseam toți. Nu știți cum era acolo!”

Condițiile de trai din cadrul show-ului au fost din cele mai grele și mai austere, iar vedeta a recunoscut că igiena a fost unul din lucrurile care, din păcae, a fost greu de ținut, mâncarea și condițiile de somn. Echipele au avut de tras în toată acea perioadă de cinci luni, iar altercațiile și micile certuri au fost inerente, având în vedere că fiecare venea cu bagajul său.

”Să nu te speli atâta timp bine…este un calvar! Îmi amintesc că, la început, miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără. Se simțeau tot felul de ”miresme”. Încet, încet, însă, ne-am obișnuit și parcă nu mai era atât de groasă treaba, mai ales că nu mai eliminam toxine.

Ce viață a dus Elena Ionescu la Survivor. ”Miroseam toți. Nu știți cum era acolo!”
Ce viață a dus Elena Ionescu la Survivor. ”Miroseam toți. Nu știți cum era acolo!”

Ne spălam în apa oceanului, iar sarea aceea mai atenua din miros. Nu mai aveam ocean și ne spălam cu apă potabilă. Îmi aduc aminte că, la un moment dat, după un joc câștigat, am primit câte un săpun la două persoane. Eu l-am împărțit cu Asiana și, de fericire, ne-am dat cu el de aveam senzația că ne-am luat pielea de pe noi, ne dădeam jos toate straturile de bronz. Offf…așa era acolo. Acum, am învățat să prețuiesc și cele mai mărunte lucruri…”, a mai povestit Elena.