Cântărețul din România care a fost tăiat în club. A ajuns de urgență la spital, în ce stare se află

Cântărețul din România care a fost tăiat în club. A ajuns de urgență la spital, în ce stare se află
Artistul implicat într-un scandal într-un club și tăiat cu macetele

Fost model și cu apariții în clipurile unor artiști de renume autohtoni, Bogdan Mocanu a reușit să fie cunoscut și ca artist independent. Numai că, faima și succesul, erau cât pe-aci să devină istorie, după ce, ieri seară, artistul a avut parte de momente de coșmar într-un club. Artistul a declarat, ulterior, că situația a fost extrem de gravă, fiind la un pas de a-și pierde viața.

Bogdan Mocanu, de la fotomodel la artist

Pentru cei care astăzi îl cunosc pe tânărul artist Bogdan Mocanu, poate faptul că a fost fotomodel nu este chiar o informație la zi. Într-un interviu recent, artistul povestește că așa a început cariera sa în showbiz-ul românesc, ca fotomodel în Iași.

Ulterior, datorită aspectului său fizic impunător, artistul avea să apară în clipurile unor vedete deja cu notorietate. A avut colaborări cu Delia Matache, Inna, Mira sau Carla’s Dreams. Bogdan Mocanu spune că cel mai important moment din cariera sa de actor în clipuri muzicale a fost cel legat de colaborarea cu Inna.

„Eu cu doi ani înainte de emisiune începusem la Iași să fiu fotomodel. Eram un fotomodel cam prost pentru că aveam mușchi. Am fost manechin, defilam pe podium, a fost un exercițiu pentru mine.

Am fost implicat în diverse clipuri muzicale. Apăream în clipuri la mulți artiști, Mira, Carla’s Dreams. La Inna, eram cel mai mândru atunci. Am prins o cheștie șmecheră cu Delia.

Mergeam în concerte mari cu Delia, eram figurație, dansam. Era mișto că luam contact cu oameni, cu scena”, a spus Bogdan Mocanu.

Din acest moment evoluția sa ca artist independent a fost la doar un pas. Astăzi este deja cunoscut în rândul tinerelor fane și nu numai. Dar, totul ar fi putut să se termine la fel de repede, cum a și început. Artistul era cât pe-aci să-și piardă viața.

Artistul implicat într-un scandal într-un club și tăiat cu macetele

Seara de vineri ar fi trebuit să fie ca oricare alta de până atunci. Bogdan Mocanu, alături de prieteni, sărbătorind o seară într-un club. Din păcate, însă, seara avea să devină una de coșmar, mai ales pentru artist.

La un moment dat a început un scandal cu alți clienți ai clublui. Ținta acestora fiind chiar Bogdan Mocanu. Lucrurile au degenerat, iar agresorii au scos cuțitele și macetele lovind în stânga și în dreapta.

Artistul povestește că a căzut victmă agreosorilor, fiind la un pas să-și piardă viața.

„Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți.

Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment.

Am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei. Ulterior, i-au ținut bodyguarzi”, a spus Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.

Bogdan Mocanu: „Pare mult mai mult decât un conflict spontan”

În aceeași relatare, de pe patul de spital, Bogdan Mocanu este convins că, de fapt, conflictul ar fi fost premeditat, într-un fel sau altul, mai ales că agresorii erau pregăiți cu armele albe asupra lor.

În aceeași relatare artistul spune că nu ar fi greșit cu nimic și că va căuta calea justiției pentru a rezolva siutația prin care a trecut.

„Nu prea să vorbesc toate detaliile, că sunt încă pe patul de spital. Abia ce m-au cusut. Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine, fără să fac nimic, doar că am oferit respect unei persoane.

Încerc să aflu ce s-a întâmplat acolo, pare mult mai mult decât un conflict spontan și să rezolv problema. Abia aștept să ajung înapoi în Capitală să fac toate demersurile necesare.

Eu nu sunt cu absolut nimic vinovat, dacă aș fi fost vinovat nu aș fi fost atât de hotărât să fac toată situația asta dreaptă. Nu am greșit cu nimic, iar cei care au greșit merită să plătească și or să plătească.

Asta practic a fost tentativă de omor, au încercat să-mi dea și la gât, să-mi dea cu cuțitul și în coaste. Dacă nu mă feream puteam să fiu și mort, iar cei care au făcut chestia asta vor trebui să plătească”, a mai declarat Bogdan Mocanu.

Cu puțin noroc, Bogdan a fost tratat de medicii spitalului unde a fost internat după incident, dar asta nu diminuează cu nimic riscul și faptul că era cât pe-aci să moară din cauza unei situații, aparent, banale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI