09 aug. 2022 | 13:07

Cum arăta Monica Gabor înainte să îl întâlnească pe Irinel Columbeanu. Nici nu zici că e ea

Monden
Cum arăta Monica Gabor înainte să îl întâlnească pe Irinel Columbeanu. Nici nu zici că e ea
Cum arăta Monica Gabor în adolescență?

Monica Gabor a devenit cunoscută după ce a apărut la brațul lui Irinel Columbeanu. Majoritatea oamenilor au criticat aspru relația lor și au susținut că iubirea nu făcea parte din ecuație, iar banii fostului milionar au făcut-o pe tânără să stea lângă el. Relația nu a trecut testul timpului, dar cei doi sunt legați pe viață datorită micuței pe care o au împreună. Cum arăta fostul model înainte să îl întâlnească pe partenerul care a propulsat-o în lumea mondenă?

Cum arăta Monica Gabor înainte: Irinel Columbeanu s-a îndrăgostit imediat de ea

Monica Gabor a plecat din Bacău, a gustat din lux și opulență la brațul lui Irinel Columbeanu, iar acum a ajuns să trăiască visul american dorit de mulți. Vedeta a cunoscut viața bună a Capitalei datorită celebrului fost milionar. Cei doi au trăit o relație plină de critici și reproșuri din partea multora care nu credeau în dragostea lor.

Povestea de iubire nu a trecut testul timpului, dar cei doi sunt legați veșnic prin fiica pe care o au împreună. Viața ei nu ar fi fost la fel dacă nu îl cunoștea pe celebrul afacerist. Acum, bruneta este o femeie pe propriile picioare, cu o imagine impecabilă și care se mândrește cu micuța ei pe care o crește departe de România.

Fosta scorpie de la Izvorani nu semăna deloc cu diva de acum. Aceasta avea un stil specific vremurilor, un contur puternic al buzelor și un breton în părți. Cu toate astea, fanii susțin că ea a rămas la fel de frumoasă și se bucură că este acum un model bun pentru domnișoarele din ziua de azi care au uitat de naturalețe.

Cum a ajuns în vizorul unor cămătari?

Vedeta este născută pe 8 ianuarie în anul 1988. Ea a fost dansatoare, stripteuza, model și acum are propria afacere. Moni a trecut de la religia catolică la cea ortodoxă la doar 18 ani, moment în care s-a căsătorit cu milionarul de la Izvorani.

La un an de la marele eveniment a venit pe lume Irinuca. Tot aceasta intrase în tinerețe în legături foarte strânse cu clanurile de interlopi din Bacău.

,,Subsemnata, Gabor Monica, (…) declar următoarele. În urmă cu circa 30 de zile, în data de 28.06.2003, m-am mutat acasă la Dinu Damaschin. Acesta mi-a făcut cunoştinţă cu mai multe persoane, printre care şi cu numitul Duţă Radu. Într-o zi, aflându-mă în holul Hotelului Decebal, citind ziarele, a apărut Duţă Radu. A venit la mine şi m-a întrebat dacă poate să ia loc lângă mine.

Astfel a început să-mi propună o afacere. A început întrebându-mă dacă vreau să fac bani mulţi. Dacă vreau, el mă poate ajuta să-mi rezolve orice problemă. I-am răspuns afirmativ, iar el mi-a spus că ştie pe cineva care vrea să facă cunoştinţă cu o domnişoară care arată bine şi care să vrea să devină amanta lui”, scria ea în declarația de la la sediul Societăţii Internaţionale pentru Drepturile Omului din Bacău, în 2003.

PlaySport
Apariție rară a nepoților lui Țiriac după ce au părăsit România! Cum s-au fotografiat alături de Ileana Lazariuc
Ego.ro
Cum arăta Monica Macovei în tinerețe. Nu și-ar fi închipuit-o nimeni AȘA! Singura poză de pe net
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
EVZ.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Vacanță la Mamaia, dar cu prețuri de Dubai. Cât costă cazările în minivacanța de 1 Mai
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
UNGURII detonează Europa. Pregătiţi-vă pentru ce e mai rău: Asta-i realitatea
Capital.ro
Categoria de români care ar putea primi fonduri europene în valoare de 400.000 de euro: ”Până la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii mai”
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
RUSIA vine PESTE ROMÂNIA! SUA a primit INFORMAȚIILE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro