Ce vârstă are Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu știai despre ea

Ce vârstă are Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu știai despre ea
Ce vârstă are Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu știai despre ea.

Cristina Mihaela Dorobanțu are frumoasa vârstă de 29 de ani, considerându-se printre femeile norocoase și împlinite. Se află deja la a patra emisiune la Kanal D, fiind prezentatoarea show-ului matrimonial Puterea Dragostei, în locul Andreei Mantea, care se află la sezonul al treilea.

Totul despre Cristina Dorobanțu – noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

Cristina Mihaela Dorobanțu, s-a făcut remarcată în cardul emisiunii Bravo, ai stil!, de la Kanal D, emisiune prezentată de Ilinca Vandici. Atunci a câștigat simpatia și respectul telespectatorilor prin frumusețe și atitudine, ajungând în finală.

A fost co-prezentatoare la emisiunea Panorama, de la Kanal D, unde dezbătea subiecte legate de un show de stil, fiind primul ei job pe micile ecrane, în cadrul căruia a reușit să se facă remarcată.

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu

Imediat după participarea acesteia la emisiunea Bravo, ai stil!, Cristina Mihaela Dorobanțu, alături de Victor Slav, au prezentat show-ul de la Kanal D, intitulată: Îmi place dansul.

Altă colaborare a sa,a fost rubrica: Secrete între fete, din cadrul emisiunii pe care o moderau Teo Trandafir și Bursucu.

Studiile Mihaelei Dorobanțu

A absolvit Facultate de Drept, televiziunea fiind visul acesteia încă de când era mică. Prezentatoarea Simona Pătruleasa a fost modelul după care s-a ghidat aceasta, Cristina Mihaela Dorobanțu mărturisind că i-ar fi plăcut să se afle la pupitrul știrilor.

Ea a mai spus că se simte excelent în echipa de la Kanal D și că iubește nespus ceea ce face. Pentru ea, postul de televiziune Kanal D, a fost o rampă de lansare în lumea televiziunii. În următorii 5 ani, Cristina se vede tot în televiziune, având planuri mari pentru viitor.

„O admir foarte mult pe Simona, cred că este un exemplu pentru foarte multe tinere care aspiră la o carieră în televiziune. Mi-ar fi plăcut să fiu şi la ştiri, admir spectacolul televiziunii, în general”, a declarat în urmă cu ceva timp,noua prezentatoare „Puterea Dragostei”  pentru okmagazine.

Cristina Mihaela Dorobanțu.
Ce vârstă are Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu știai despre ea.

Cristina Mihaela Dorobanțu – prezentatoarea sezonului 3 de la Puterea Dragostei

Cristina Mihaela Dorobanțu este în prezent în Instambul, pentru a prezenta emisiunea Puterea Dragostei, sezonul al treilea, care a debutat imediat după data de 26 iulie, când a avut loc finala pentru sezonul al doilea, când a avut loc ultima apariție pe platourile de filmare, ale îndrăgitului proiect de televiziune  a Andreei Mantea, cea care a prezentat primele două sezoane.

Prezentatoarae reality show-ului matrimonial a publicat o poză mai veche făcută în Istanbul și a transmis următoarele gânduri: 

“(…) nu prea am timp să mai fac poze pentru că sunt prinsă cu filmările sezonului 3 @putereadragosteiro! Abia aștept să îi cunoașteți pe noii concurenți! Sunt wow! ??? #putereadragostei❤️concurenți #putereadrahosteisez3 #istanbul?? #behappy❤️ #perfectlovers #helloworld?”.

Relația Cristinei Mihaela Dorobanțu

Frumoasa Șatenă a ieșit de curând dintr-o relație care a durat șase ani. Ea și Mihai urmau să se căsătorească în această vară.

La scurt timp ea și-a găsit o nouă iubire. De câteva luni formează un cuplu cu Paul George, relația decurgând foarte bine. Iubitul acesteia este din Cluj și este milionar, printre afacerile acestuia se numără:

  •  o firmă de închirieri de mașini de lux.
  • o firmă care produce energie electrică.
  • distribuirea legumelor și fructelor proaspete.