Ce va face tatăl lui Jador cu cadoul senzațional primit de Crăciun. Toți vecinii au venit să vadă ce i-a cumpărat EXCLUSIV

Ce va face tatăl lui Jador cu cadoul senzațional primit de Crăciun. Toți vecinii au venit să vadă ce i-a cumpărat EXCLUSIV
Jador i-a cumpărat tatălui său, Romeo, un BMW

Jador a avut un cadou senzațional pentru tatăl lui de Crăciun! Romeo Dumitrache vrea să ajungă cu noul său bolid, un BMW X3, cât mai curând la locurile sfinte din nordul Moldovei. Pe lângă mașină, acesta i-a mai dăruit și un telefon scump.

Jador i-a cumpărat tatălui un BMW de Crăciun

Romeo Dumitrache a trăit cel mai frumos Crăciun din întreaga sa viaţă de până acum. Fiul său, celebrul Jador, a jucat rolul lui Moș Crăciun şi i-a dăruit un BMW X3, o maşină care costă peste 50.000 de euro în showroom-uri.

“Sigur că a fost un Crăciun care m-a lăsat fără nicio replică după ce fiul meu mi-a făcut cadoul cel mai frumos din lume. Deşi apreciez foarte mult, gestul fiului meu, ca şi maşina în sine, să ştiţi că faptul că a venit la pachet cu fiul meu şi că toţi cei din familie suntem sănătoşi, a contat poate şi mai mult”, a povestit pentru impact.ro, Romeo Dumitrache.

E capul de afiș al comunității din Horgești

El a adăugat, cu mult umor, că este încă capul de afiş al comunităţii din Horgeşti de lângă Bacău, unde trăieşte, fiindcă toţi vecinii, la aflarea marii veşti, au venit cu mic cu mare să-i admire bolidul. Cadoul pe care Jador l-a făcut tatălui său i-a impresionat pe toți din localitate.

“Au fost câteva zile mai aglomerate, fiindcă am avut vizită după vizită. Ba vecinul din deal, ba ăla din vale, toţi au venit să-mi admire maşina. Ba unii m-au rugat chiar să facem şi câte o mică plimbare şi am dat curs şi unor asemenea rugăminţi, că nu trăieşti în fiecare zi asemenea clipe”, a adăugat tatăl lui Jador.

Unde va face tatăl lui Jador primul drum cu mașina

Însă Romeo Dumitrache ştie deja unde şi când va face “călătoria cea mare” cu noul său bolid, primit în dar de Crăciun:

“Voi merge, foarte curând, împreună cu soţia, la mânăstiri. Poate chiar la cele din nordul Moldovei, fiindcă vroiam de ceva vreme să le vizitez, însă nu găsisem nici timp, nici un mijloc de locomoţie. Acum s-au rezolvat ambele dileme, aşa că nu mai există scuze pentru a nu merge la mânăstiri. O să-mi fac, împreună cu soţia, un plan de bătaie şi cât de curând plecăm. Poate chiar până la sfârşitul acestui an sau la începutul celui următor”.

Telefon de 5.000 de lei, tot cadou de la Jador

Pe de altă parte, “Moşul” Jador a mai avut şi o a doua surpriză pentru părintele său: un iPhone 12 PRO, şi acela în valoare de 5.000 de lei.

“Şi cu telefonul m-a surprins, ce să mai spun! E departe cel mai frumos Crăciun. Iar măică-sii i-a luat şi ei un iPhone 11, ca să existe totuşi o mică diferenţă între tata şi mama, nu de alta!”, a comentat cu umor situaţia acelaşi Romeo Dumitrache.

Vrea ca fiul său să-l facă bunic

Tatăl lui Jador mai aşteaptă de acum doar ca fiul său de 26 de ani să-i aducă şi o noră acasă, declarându-se de mai multe ori încântat de ideea de a avea cât mai curând nepoţi de la acesta.

„Asta ar fi o surpriză de zile mari. Aceea ca Jador să mă facă bunic, deși am nepoți și din partea celorlalți copii ai noștri. Când am discutat ultima dată cu Jador pe tema asta, mi-a spus că se simte încă foarte tânăr, poate chiar necopt. Și că vrea să se mai alinte, să mai guste din bucuriile vieții.

Așa că nu-l voi forța să facă alegerea cea mare. Când va sosi timpul, va ști și ne va anunța și pe noi, părinții săi, despre noul capitol al vieții sale!”, mai spune Romeo Dumitrache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI