Cadoul pe care Jador l-a făcut tatălui său. Nu s-a uitat deloc la bani: „Și-a dorit foarte mult”

Cadoul pe care Jador l-a făcut tatălui său. Nu s-a uitat deloc la bani: „Și-a dorit foarte mult”
Ce a făcut Jador pentru tatăl lui

Jador nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba să îi facă o bucurie tatălui său. Cântărețul și-a dorit să îl bucure pe acesta, așa că i-a oferit un cadou extrem de scump. Acesta nu a uitat de oamenii care i-au dat viață și l-au crescut, așa că a mers la casa părintească de Crăciun.

Ce cadou a primit tatăl lui Jador. Cântărețul a cheltuit mulți bani

Jador nu a uitat că a avut o copilărie plină de neajunsuri, însă părinții săi au făcut o mulțime de sacrificii pentru ca artistul să aibă parte de o educație corespunzătoare. Cântărețul este extrem de atașat de aceștia, așa că nu a mai ținut cont de nimic și i-a cumpărat tatălui său un cadou scump de Crăciun.

Fanii au fost impresionați în momentul în care au aflat ce gest superb a făcut Jador pentru omul care l-a susținut necondiționat. Cântărețul a plecat la Bacău, locul unde a crescut, pentru a petrece câteva clipe alături de familia lui cu ocazia sărbătorilor de iarnă. El nu a uitat de cadouri.

„Părinții sunt cei mai importanți”

Jador i-a cumpărat tatălui său un bolid de lux. Cântărețul a mărturisit că a vrut să îl surprindă pe acesta, așa că a cumpărat un BWW X3, o mașină care ajunge la prețul de 48.000 de euro. De asemenea, artistul a explicat că abia așteaptă să ajungă acasă, ținând cont că mama lui îl așteaptă cu numeroase preparate.

„Părinții sunt cei mai importanți. Pentru că am făcut o greșeală… Trebuie să mi-o răscumpăr. Pentru tata, un BMW X3. I-am luat cadoul ăsta. Și-a dorit foarte mult o mașină.

I-am luat-o. Este Crăciunul. Mergem acasă la mine. Mama mă așteaptă cu mâncăruri. Mă așteaptă cu bunătăți.”, a transmis Jador.

Ce face Jador de Revelion. Artistul și-a dezvăluit planurile

Jador se întoarce pe scenă de Revelion. Cântărețul se bucură de un succes uriaș, așa că mulți fani apreciază fiecare piesă pe care acesta o lansează. Artistul a mărturisit că o să meargă în Germania în noaptea dintre ani pentru a cânta.

„De ajun mă duc acasă, mă duc cu colindul cu mama și cu tata, pe la mamaia, pe la tataia, pe la mătuși, frați, strâng și eu vreo câțiva bani.

De Crăciun cânt și în prima și în a doua zi, apoi trei zile sunt liber, iar de Revelion mă duc în Germania să cânt. Am luat cântări doar pentru că nu vreau să fiu singur de Crăciun.”, a mai spus Jador, pentru WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI