Ce va face Oana Roman de Paște ca să nu se simtă singură. Marius Elisei nu o va vizita

Ce va face Oana Roman de Paște ca să nu se simtă singură. Marius Elisei nu o va vizita
Ce va face Oana Roman de Paște ca să nu se simtă singură. Marius Elisei nu va fi alături

Oana Roman și-a făcut planuri pentru Paște. Vedeta a povestit cum va petrece sărbătorile pascale în acest an, cine îi va fi alături, cum se simte mama ei și care mai este relația cu fostul soț, Marius Elisei. Mioara Roman a fost adusă acasă în urmă cu câteva zile, după ce a stat o lună la un centru de recuperare.

Oana Roman, planuri pentru Paște: Ce va face ca să nu se simtă singură

Invitată la ”Showbiz Report”, Oana Roman a povestit că nu știe dacă va petrece Paștele în acest an în București sau nu fiindcă încă nu a organizat nimic. Cert este că mama sa va fi prezentă. Mioara Roman se simte mult mai bine acum și poate rămâne nesupravegheată acasă o zi întreagă.

În ceea ce-l privește pe fostul soț, Marius Elisei, vedeta a declarat că se vor întâlni cel puțin duminică, pentru fiica lor, Isabela. Pentru moment, nu au stabilit ziua cu exactitate, deoarece bărbatul a muncit foarte mult zilele trecute și nu a avut timp să stea prea mult la discuții cu ea.

Pe de altă parte, Oana a recunoscut că anul acesta, de Paște, va fi diferit față de ceilalți ani. Familia ei nu mai este întreagă, aceasta divorțând de Marius în urmă cu câteva luni. Chiar și așa, se simte norocoasă pentru că are oameni care o iubesc și o susțin necondiționat.

Marius Elisei are o nouă relație

Fostul ginere al lui Petre Roman are de mai bine de șase luni o legătură amoroasă cu o altă femeie. Cei doi s-au mutat împreună la scurt timp după separarea sa de Oana și tot de atunci bărbatul face tot posibilul să evite întâlnirile cu fosta soție, pentru a nu-și supăra actuala parteneră.

„Ei sunt foarte discreți, nu vor să se afișeze împreună. Marius evită ca iubita lui să apară în presă, o protejează. Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă.

Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani”, a declarat un apropiat al lui Marius Elisei pentru Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI