Ce se întâmplă acum cu Mioara Roman. Vestea excelentă de la centrul de recuperare

Ce se întâmplă acum cu Mioara Roman. Vestea excelentă de la centrul de recuperare
Veste excelentă despre Mioara Roman

Vești grozave despre Mioara Roman. Ieri, fiica Oana Roman a fost la centrul pentru recuperare de lux și a luat-o pe mama ei acasă. Vedeta a dat mai multe detalii despre reîntâlnire.

Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Mioara Roman a petrecut o lună într-un centru pentru recuperare de lux, în București. Luni, aceasta a fost externată, iar Oana Roman a mers pentru a o lua acasă. Aceasta din urmă a împărtășit cu fanii de pe Instagram bucuria de a fi adus-o pe mama ei acasă. Ea le-a povestit admiratorilor că Mioara Roman se simte mult mai bine datorită tratamentelor pe care le-a primit. De asemenea, a completat că părintele ei va reveni la centrul de recuperare pentru procedurile de acolo, întrucât „i-au prins foarte bine”.

„Gata! Am ajuns să o recuperăm pe mama și așteptăm aici, în hol. Mama va veni acasă, dar probabil că peste o perioadă va reveni ca să mai facă o tură de proceduri și de tratamente, pentru că i-au prins foarte, foarte bine și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutor pe care i l-au acordat mamei”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

„Am avut o zi de aia grea rău. (…) Am adus-o pe mama acasă, este totul în regulă și abia acum am reușit să mă odihnesc un pic, să pot să mă opresc din toate activitățile. Am ajuns acasă, mă rog, până am instalat-o pe mama, i-am dat Isei să mănânce. A fost cu treabă multă și acum încerc să mă relaxez un pic”, a continuat aceasta.

Oana Roman s-a ocupat îndeaproape de părintele său 

Mioara Roman a împlinit 86 de ani în data de 19 aprilie. Imediat după ce a revenit din Egipt, fiica Oana Roman a mers să o viziteze pe mama ei la centrul de recuperare, acolo unde femeia se afla la acel moment. Vedeta și-a luat câteva zile libere pentru a se relaxa departe de România, împreună cu fiisa Isabela. Cea mică și-a dorit să li se alăture și tatăl ei, Marius Elisei, însă acesta a refuzat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI