Mihai Voropchievici anunță prognoza meteo din bătrâni pentru iulie 2022. Anunțul care îi va supăra pe mulți

Mihai Voropchievici anunță prognoza meteo din bătrâni pentru iulie 2022. Anunțul care îi va supăra pe mulți
Cum va fi vremea în iulie, potrivit lui Mihai Voropchievici. Numerologul prevestește prognoza meteo în funcție de învățăturile bătrânilor.

Mihai Voropchievici prevestește cum va fi vremea în iulie 2022. Cunoscutul numerolog anunță prognoza meteo pentru următoarele săptămâni de vară, în funcție de învățătura transmisă din bătrâni. Potrivit Gromovnicului, carte care timp de secole la rând a fost interzisă, vremea în iulie 2022 va fi călduroasă, dar și ploioasă. Află cum va fi vremea în iulie 2022.

Cum va fi vremea în iulie, potrivit lui Mihai Voropchievici 

Potrivit lui Mihai Voropchievici, prognoza meteo pentru diverse perioade ale anului poate fi citită cu ajutorul Gromovnicului. Aceasta este o carte de astrologie, cu origini siriano-egiptene, care a ajuns pe meleagurile noastre în secolul al XVII-lea. Lucrarea a fost, însă, interzisă timp de secole întregi.

Mihai Voropchievici prevestește periodic, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de Antena 3, cum va fi vremea în viitorul apropiat. Numerologul a anunțat că în luna iulie 2022 ne vom confrunta și cu temperaturi caniculare. Ploile, însă, nu ne vor părăsi și vor fi însoțite de rafale de vânt puternice.

Mihai Voropchievici s-a arătat a fi îngrijorat de atitudinea oamenilor. Forțele naturii au început să se supere pe oameni, potrivit numerologului. Intensitatea fenomenelor care ne așteaptă l-a determinat să-i fie chiar teamă să mai emită prognoza, după cum a mărturisit în cadrul emisiunii. Iată ce temperaturi vom suporta și câte zile ploioase vor fi în iulie 2022!

„Pe 1 iulie a fost ploaie, dar nu neapărat în București. Pe 2 și 3 iulie a fost bine. În schimb, pe 4, 5, 6, ploaie și ceva vânt. Cât despre perioada 7-11, vânt și bine. Pe 12 iulie se anunță o ploaie mare. Perioada 13-15 este bine. Între 16-24 ploaie. 25-29 iulie este bine. 30 ploaie, iar 31 bine. Avem jumătate de lună călduroasă, dar și ceva vânt și ploi. Una peste alta, luna iulie este ok. Este și ploaie și vânt și e bine”, a anunțat Mihai Voropchievici.

Cum se prevestește viitorul în baza Gromovnicului

Numerologul anunță cum va fi vremea în funcție de Gromovnic. Unul dintre cele mai vechi gromovnice româneşti este cel publicat la 1639 la Tipografia Mitropoliei Alba Iulia, potrivit informațiilor de pe Wkipedia. Mihai Voropchievici anunță vremea periodic, la postul de televiziune citat, susținând că aceste învățături sunt foarte precise.

Gromovnicul este o carte cu care se poate face interpretarea viitorului în funcție de tunetele și fulgerele care se manifestă într-o anumită perioadă zodiacală. Cartea prevede, de asemenea, și soarta oamenilor și a vremurilor.

Gromovnicul are 7 astre, numite planete, care guvernează soarta omenirii. Acestea sunt: Saturn, Jupiter, Marte, Soare, Venus, Mercur și Luna. În funcție de poziția lor, se realizează previziunile astrale.

Preoțimea a considerat această carte o lucrare diavolească, motiv pentru care a fost interzisă. Totuși, printre oamenii care știau să citească, lucrarea a circulat mereu, învățăturile sale fiind transmise din generație în generație.