Ce trebuie să faci pentru ca telefonul mobil să nu mai consume bateria noaptea. Trucul de care puţini au habar

Ce trebuie să faci pentru ca telefonul mobil să nu mai consume bateria noaptea. Trucul de care puţini au habar
Ce să faci ca să nu se descarce telefonul peste noapte?

Majoritatea oamenilor au obiceiul să își lase telefonul la încărcat pe timpul nopții pentru că se descarcă și nu vor să plece la locul de muncă fără baterie. Telefonul mobil este unul din cele mai importante obiecte din vremurile noastre. Majoritatea nici nu pot să își părăsească locuința dacă nu îl au în buzunar. Acesta ne permite să fim în contact mereu cu cei dragi și restul lumii, iar pentru câțiva a devenit o obsesie. Cum să îl ai mereu încărcat la nevoie?

Cum să nu ți se descarce telefonul peste noapte: ce trebuie să faci?

Telefonul mobil este unul din cele mai importante și îndrăgite instrumente din vremurile noastre. Acesta ne permite să fim în contact cu cei dragi și restul lumii și este un mediu foarte util pentru aproape orice job. Telefonul trebuie să fie astfel mereu disponibil și în condiții bune pentru dorințele și nevoile oamenilor.

Ai mai jos câteva trucuri care te ajută să ai baterie la el pentru mai mult timp. De cele mai multe ori acesta se descarcă pe timpul nopții, motiv pentru care cei mai mulți îl lasă la încărcat pe tot parcursul somnului. Nu mai este nevoie să faci asta și să consumi mai mult curent sau să riști să se întâmple vreo defecțiune.

Trebuie să iei la cunoștință faptul că orice aparat electronic are un ciclu de viață util. Se poate ca în unele cazuri să ajuți dispozitivele să nu mai fie funcționale din cauza unor erori. Unii susțin că bateriile actuale sunt inteligente și după ce termină de încărcat nu se supraîncarcă. Adevărul este că ele pot să se încălzească și își pot reduce astfel durata de viață utilă.

Ce trebuie să faci: pas cu pas

  • Trucuri pentru a salva bateria

Deconectează setarea bluetooth nu doar când mergi la culcare, ci și în timpul în care nu o utilizezi.
Închide toate aplicațiile care sunt deschise pe fundal.
Pune telefonul în modul avion (asta te va deconecta de la internet și îți va economisi multă energie).
Reglează aplicațiile care consumă mai multă energie.
Pune telefonul în modul ,,Nu deranja”.
Alege o opțiune în care notificările sosesc fără să lumineze ecranul.
Personalizează telefonul mobil pentru: apeluri, notificări, mesaje, sunete și vibrații puternice.

Sfat:

Dacă lași telefonul la încărcat peste noapte capacitatea bateriei o să scadă la fiecare ciclu. Serviciile de asistență tehnică recomandă să îți păstrezi procentul bateriei între 50% și 80%. Componența o să se încălzească mai puțin dacă timpul de încărcare este mai scurt.