02 oct. 2023 | 12:58

Ce trebuie să faci ca să ai bani mereu în portofel. Trucul Lidiei Fecioru pentru a atrage prosperitatea

Diverse
Ce trebuie să faci ca să ai bani mereu în portofel. Trucul Lidiei Fecioru pentru a atrage prosperitatea

Foarte multe persoane se întreabă ce pot face pentru a atrage norocul în viața acestora. Ei bine, Lidia Fecioru a dezvăluit câteva metode prin care putem atrage norocul și bogoția. Iată ce trebuie să faceți! Trucul simplu vă va ajuta să aduceți bani în conturi.

Ce trebuie să faci pentru a atrage banii?

Dacă un bărbat vrea să atragă banii, este important ca acesta să aibă lângă el o femeie care-l iubește. Aceasta va influența modul în care va fi atmosfera în casă. Cu cât în casă va fi armonie și liniște, cu atât banii vor veni mai repede. Practic, femeia este norocul bărbatului.

”Cel mai important lucru pentru bărbați, adică, se spune că portofelul bărbatului atrage bani când are femeia care îl iubește lângă el. Femeia aduce norocul bărbatului la bani. Evreii spun că atunci când e liniște în casă, când e înțelegere, iubire, banii vin. Atunci când începe să o înșele, nu o mai iubește, atunci banii nu mai vin așa ușor. De obicei, femeia este oglinda bărbatului, chiar dacă o femeie stă în spatele unui bărbat puternic. Femeia este norocul bărbatului. ”

Lidia Fecioru atrage atenția și susține că în momentul în care găsim persoana perfectă pentru noi, o vom simți. De asemenea, aceasta vine și cu o serie de recomandări pentru femei.

”Nu există o rețetă și niciodată nu știm că am ales bine sau corect. Uneori trebuie să facem o revizie în interiorul nostru și să ne uităm la relațiile din jurul nostru. Nu vă vorbiți bărbații în fața altor oameni sau nu faceți mișto de ei sau ele în fața altora. Totul vine împotriva ta.”

Citește și: Ce nu este bine să lași noaptea, pe masă, în bucătărie. Lidia Fecioru: „Aduce mare ghinion”

Fraze care pot atrage banii

De asemenea, există și o serie de fraze magice care ne pot ajuta să atragem ceea ce ne dorim. Una dintre ele este ”Am tot ce îmi trebuie”.

”Femeile nu au interes decât să își crească copiii în siguranță. Bun, că ai bani, că nu ești urât, dar ea te alege să fii tatăl copiilor, mereu se va gândi la siguranța copiilor.

Se spune că niciodată nu trebuie să lipsească fraza asta ”Am tot ce îmi trebuie”. Cuvântul e o chestie magică. Când spunem cuvintele e ca și când ne-am codifica, trebuie să spui lucruri frumoase.”

Citește și: De ce nu e bine să ai o masă dreptunghiulară în casă. Lidia Fecioru, despre lucrurile de care trebuie să scapi rapid

Trucuri prin care putem atrage bani

De asemenea, există și o serie de trucuri prin care putem atrage banii. Însă, Lidia Fecioru atrage atenția și susține că acestea nu vor funcționa dacă nu credem în ele.

”Orice facem noi, ideea este să credem. Dacă ai un ban, de exemplu, din ziua de Paște și îl păstrezi, tu crezi că el îți va aduce banii, atunci banul ăla îți va aduce și mai mulți.”

Citește și: Leguma pe care s-o combini cu ceaiul în fiecare dimineață. Are efecte magice, spune Lidia Fecioru

Un alt truc la care Lidia Fecioru apelează este și punerea unui bănuț de doi euro într-o cană de lut. Peste acesta a turnat și puțină miere.  Bioenergoterapeutul e de părere că așa putem atrage bogoția. În plus, se pare că aceasta s-a trezit cu o sumă de bani în cont după ce a pus în practica acest truc.

”Am citit niște trucuri cu mierea și bănuțul în căniță de lut. Se spune că e bun lutul că are legătură cu pământul. Deci am pus într-o cană de lut un bănuț de doi euro, important e să nu aibă cifra 5. Apoi am turnat puțină miere și am zis ”Cum albina adună miere de peste tot, așa să îmi ajute și mie Dumnezeu”. Și o prietenă de-a mea mi-a adus o jucărie, un Mercedes și am pus mașina aia în căniță.”

Nu aveam bani, cândva am făcut un împrumut la bancă, eu am plătit înainte cu două-trei luni ca să fiu sigură că rata e plătită, și poate vreo lună n-am bani. Când s-a terminat împrumutul, eu nu m-am dus la bancă și am primit două scrisori să merg la bancă. Și mi s-a spus că am niște bani, aveam cont de euro și cont de lei. Și mi-am luat mașină. Dorința mea a rămas în minte, eu tot timpul mă gândeam la cănița mea. Cel mai bine e să nu vadă nimeni cana, invidia e și la nevastă, și la copil. E bine să nu o vadă nimeni! Lăsați cardurile, purtați banii în buzunar!

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Așteptarea ia sfârșit. 1 noiembrie vine cu mai mulți bani pentru acești pensionari
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Plata în numerar. Interzis pentru românii care folosesc bani cash. Te arestează preventiv
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro