Ce transmite Liviu Dragnea din închisoare, înainte de moțiunea de cenzură. Codrin Ștefănescu a dezvăluit tot

Liviu Dragnea l-a delegat pe Codrin Ștefănescu să îi transmită mesajul, în ceea ce privește moțiunea de cenzură. Actul urmează să fie citit joi, fiind unul decisiv în cazul Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Ce transmite Liviu Dragnea din închisoare

Liviu Dragnea a transmis un mesaj din închisoare, în legătură cu moțiunea de cenzură inițiată de PNL pentru a desființa actualul guvern. Până acum fostul șef al PSD nu a făcut vreun comentariu legat de toate acestea, el fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova, din Capitală.

Ce transmite Liviu Dragnea din închisoare, înainte de moțiunea de cenzură. Codrin Ștefănescu a dezvăluit tot
Liviu Dragnea a transmis un mesaj din pușcărie, pe tema moțiunii de cenzură

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a rămas alături de Liviu Dragnea, chiar și după încarcerare. Nu este singurul care îi este loial lui Dragnea, pentru că și Adrian Mlădinoiu încă se află în grațiile omului politic. Mesajul lui Liviu Dragnea a fost publicat chiar înainte de moțiunea de cenzură, de către Codrin Ștefănescu, pe contul său de Facebook.

„Nu putem să cedem țara unor neaveniți”

„Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fără alte interpretări: sustineți guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale! Avem această obligație în fața milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem să cedem țara unor neaveniți care se pregătesc să distrugă tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper că toată lumea să înțeleagă exact asta”, a scris Codrin Ștefănescu, pe rețeaua socială.

Alături de mesajul publicat marți, 8 octombrie, fostul secretar general PSD a postat și o imagine cu cei doi. Actualul premier, Viorica Dăncilă, și-a spus la rându-i opinia clară legată de moțiunea de cenzură.

„Cred că aşteptările unora au fost altele, preşedintele României alături de Opoziţie şi-au propus să dea jos Guvernul. Nu poţi să vii să spui vreau să plece acest Guvern, fără să spui ce pui în loc”, a spus premierul, la început de săptămână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI