Adrian Mlădinoiu, fost șofer și agent de pază al lui Liviu Dragnea, numit președinte executiv PSD Cluj

Adrian Mlădinoiu, fostul șofer, dar și agent de pază al lui Liviu Dragnea, a fost numit în funcția de președinte executiv al PSD pe filiala Cluj. Numirea în această funcție pare să fi venit după ce fostul ofițer SPP i-a fost alături o perioadă îndelungată lui Dragnea.

Adrian Mlădinoiu, fost șofer al lui Dragnea, numit președinte executiv PSD Cluj

Pentru loialitatea sa, clujeanul Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în Guvernul Dăncilă, a fost numit preşedinte executiv al PSD Cluj. Anunțul a venit în această joi, pe 3 octombrie, cu puțin timp în urmă. Bărbatul i-a fost șef de pază, șofer și i-a cărat chiar și servieta lui Liviu Dragnea. A fost răsplătit cu o funcție în guvern și cu cea mai nou numire, la cârma PSD Cluj.

Adrian Mlădinoiu, fost șofer și agent de pază al lui Liviu Dragnea, numit președinte executiv PSD Cluj
Adrian Mlădinoiu i-a devenit șofer și agent SPP lui Liviu Dragnea încă din anul 2012

În timpul său liber, Adrian Mlădinoiu face atletism îmăreună cu europarlamentarul PSD Claudiu Manda. Încă din anul 2012, atunci când Dragnea a fost numit vicepremier în Guvernul Ponta și ministru al Dezvoltării Regionale, fostul șofer i-a fost aproape. Treaba sa în rolul de aghiotant era să îl păzească pe Liviu Dragnea și să-i care dintr-un loc în altul servieta.

Adrian Mlădinoiu, aproape de a fi senator

Odată cu trecerea timpului, aceste atribuții și formalități au fost cu mult depășite, iar Adrian Mlădinoiu a fost delegat cu mult mai multe treburi. De la șofer a trecut la agent SPP, și de acolo a urmat chiar o ridicare în rang, cu o funcție în cadrul guvernului.

Potrivit adevărul.ro, Dragnea a cătătat tot mai multă încredere în secundul său. Astfel că, în anul 2015, atunci când a demisionat din Guven, ca o urmare a condamnării sale din dosarul Referendumul, și Adrian Mlădinoiu a recurs la un gest similar. Acesta a demisionat și el din SPP și a rămas alături de Liviu Dragnea.

De asemenea, după demisiile celor doi, Dragnea a ajuns preşedintele PSD. Astfel că, ascensiunea fostului șofer încă era ăn plină desfășurare. Există surse politice care declară că la alegerile parlamentare din 2016, Dragnea a vrut să-l facă senator pe fostul său aghiotant. A renunțat la această idee la scurt timp, după ce vestea a ajuns în presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI