17 iul. 2021 | 15:55

Discuția secretă dintre Alex Velea și Zanni a ieșit la iveală. Ce dialog halucinant au avut

Monden
Discuția secretă dintre Alex Velea și Zanni a ieșit la iveală. Ce dialog halucinant au avut
Discutia secreta dintre Alex Velea si Zanni a iesit la iveala (1)

ââlLa Survivor România, Zanni a fost susținut din toate puterile de către Alex Velea și Antonia. Abia acum s-a aflat adevărul. Cum l-a cunoscut Faimosul trapper pe mentorul său și ce dialog halucinant au avut. Zanni a fost cel care l-a abordat pe liderul de la Golden Boy Society.

Discuția secretă dintre Alex Velea și Zanni a ieșit la iveală

Zanni a câștigat Survivor România în finala competiției din Republica Dominicană de sâmbătă, 10 iulie atunci când a obținut mai multe voturi decât Războinicul Andrei Dascălu și a reușit să ridice trofeul mult râvnit al sezonului 2.

Faimosul s-a bucurat, încă de la început, de susținerea unei întregi țări și în special de cea a mentorului său Alex Velea și a iubitei sale Antonia. Zanni a vorbit în nenumărate rânduri despre felul în care cei doi artiști l-au ajutat, i-au oferit un acoperiș asupra capului, mâncare pe masă și l-au lansat în cariera sa muzicală.

Zanni i-a cerut o șansă lui Alex Velea pentru a cânta

A dovedit că este un adevărat supraviețuito care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și atinge visul. Trapperul a vorbit, în cadrul unui interviu acordat recent, despre momentul în care l-a cunoscut pe Alex Velea. Zanni l-a contactat pe iubitul Antoniei rugându-l să-i dea o șansă, pentru a putea cânta.

Mi-a dat un mesaj pe Instagram: Dă-mi putere să dau si eu mai departe. Și eu l-am întrebat: O pârlești bine? Ai mai cântat, care e treaba?

Nu am mai cântat, dar simt că pot să cânt. Și am zis: la mine la studio, nu că e coadă, dar sunt câțiva băieți care vor să facă fix cam aceleași lucruri. Eu nu am timp de așteptat, eu vreau să fac acum.

Zic, bine, hai vino la studio să văd ce poți să faci. Așa a început călătoria noastră muzicală. În 2019, în toamnă cred că a scos prima lui piesă „Caut cheia”, practic povestea lui de viață spusă așa, în două minute jumate. Mai are o piesă, după care a început să apară pe materialul ăsta Trapmanele All Stars, Omar este colegul lui de trupă”, a mai spus Alex Velea.

Zanni și Alex Velea, prima piesă lansată după Survivor România

Fanii artistului au sărit de entuziasm atunci când Zanni a lansat prima lui piesă după ce a câștigat Survivor România, o colaborare cu mentorul său Alex Velea.

Melodia se numește „Doamne, dă-mi puțin noroc!” și descrie perfect încununarea eforturilor pe care Faimosul le-a depus pentru a lua marele premiu al competiției din Republica Dominicană.

„Va Multumim tuturor pentru sustinere, va iubim si in semn de recunoștință v-am pregatit o piesa care o sa va placa mult rau. Sunteti aici  ! Zanni   Alex Velea- “Doamne, da-mi putin noroc!”, a scris Alex Velea pe contul său de Facebook.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Șase semne zodiacale care au succes în tot ce își propun
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Decizie pentru mașinile pe benzină/motorină. Interzis în UE. Nu se mai vând, nu se mai cumpără
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Mai multe ZILE LIBERE pentru angajați! Cine beneficiază
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro