Ce tarife au Irina Rimes, Adi Minune, Ami, Inna sau Nicole Cherry pentru o cântare. Sumele sunt piperate EXCLUSIV

Ce tarife au Irina Rimes, Adi Minune, Ami, Inna sau Nicole Cherry pentru o cântare. Sumele sunt piperate EXCLUSIV
Artiști care câștigă sume enrome la concerte

Înălțimea vedetelor nu este întotdeauna direct proporțională cu tarifele pentru un recital. Irina Rimes, care măsoară doar 1,49 m, și celebrul manelist Adi Minune, care are 1,50 m, sunt – surpriză! – cu mult mai bine plătiți decât colegii lor de breaslă la care se uită în sus. Sumele în euro sunt extrem de mari pentru un singur recital sau concert.

Irina Rimes (1,49 m) cere aproape 8.000 de euro pentru un recital

Irina Rimes, celebra solistă din Republica Moldova, este cea mai scundă cântăreață, măsurând doar 1,49 m. Dar asta nu înseamă că nu are câștiguri uriașe, pentru un recital: ”Irina câștigă între 5.900 și 7.900 de euro, plus TVA, pentru un concert. Alte cerințe, pentru recitalurile în afara Bucureștiului, sunt: transport 3,9 lei/ kilometru, 4 camere duble și 2 camere single, la hotel de 3 stele, masă pentru 10 persoane”, ne-a declarat un impresar care cunoaște tarifele tuturor  vedetelor.

Adi Minune (1,50 m) are tarif de 7.000 de euro la o nuntă

Vestitul manelist Adi Minune măsoară doar 1,50 m, dar are tarif identic sau chiar mai mare decât al colegilor săi de breaslă, Florin Salam și Vali Vijelie, la care se uită în sus. Pentru un show, la o nuntă, el cere între 5.000-7.000 de euro, dar negociază în funcție de eveniment. Florența Simionescu, mama celebrului manelist, a dezvăluit de ce Adi este atât de mic de statură:

„Eu am o nepoțică, pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. Adi avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut.

Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, a declarat ea, la Antena Stars.

Dar, Adi Minune nu a avut deloc probleme, din cauza înălțimii, dimpotrivă, a fost foarte îndrăgit de colegi:

„Eu mergeam la școală și mă pupau fetele din a-VII-a, a-VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani”.

Ami (1,53 m) câștigă 2.000 de euro la un spectacol

Cât o privește pe Andreea Ioana Moldovan sau Ami, pe numele ei de scenă, ea nu are mai mult de 1,53 de metri, așa cum de altfel a și mărturisit. Cu toate acestea, tariful ei nu scade sub 2.000 de euro, pentru un recital. Ami a dezvăluit că adesea s-a simțit complexată, din cauza înălțimii:

”Am un metru și 53 de centimetri, așa că toata viața am avut de suferit. În perioada în care eram complexată mergeam tot timpul pe toculețe, fugeam pe la metrou cu ghiozdanul în spate pe tocuri, ca să fiu mai înaltă.

Cu timpul, am găsit oameni care au văzut un atu, am luat-o ca pe un atu al meu. Ma simțeam inferioară și la propriu și la figurat, nu înțelegeam care e rolul meu, de ce sunt așa”, s-a confesat artista, într-un interviu pentru PRO TV.

Nicole Cherry (1,55 m), onorariu de 2.600 de euro

Credeați că solista Nicoleta Janina Ghinea sau Nicole Cherry, cum o știe o țară întreagă, este cu mult mai înaltă? Nicidecum. Ea măsoară 1,55 m, iar tariful pentru un spectacol este foarte bun, în jur de 2.600 de euro.

Nicole Cherry a menționat că este atentă la alimentație, dar că nu exagerează cu dietele:

”Sunt foarte pofticioasă, dar îmi mențin greutatea. Dacă mai slăbesc, îmi pierd formele și nu vreau, pentru că eu sunt mică de înălțime”, declara Nicole Cherry, la Antena Stars.

Inna (1,63 m) are un tarif de 15.000 de euro pentru un recital

Cine credea că micuța Elena Alexandra Apostoleanu, născută în Neptun, care și-a câștigat primii bănuți de buzunar ca vânzătoare de articole de plajă, va ajunge, peste ani, una dintre cele mai bine plătite artiste din România? Reporterii impact.ro au aflat care este onorariul Innei, care măsoară 1,63 m, la spectacolele din țară:

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA,  două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”, ne-a mai declarat același impresar.

Iar peste hotare, tarifele cresc simțitor, dublându-se chiar, solista având succes în Mexic, unde are deja publicul ei, dar și în Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și în Grecia, unde piesa ”Hot” s-a aflat în toate topurile muzicale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI