Ce tarife are Mihai Trăistariu pentru garsonierele din Mamaia. Câți bani va câștiga în 2022 EXCLUSIV

Ce tarife are Mihai Trăistariu pentru garsonierele din Mamaia. Câți bani va câștiga în 2022 EXCLUSIV
Care sunt tarifele lui Mihai Trăistariu pentru garsonierele din Mamaia?

Mihai Trăistariu e pregătit deja pentru un nou sezon estival de succes. Cele șase garsoniere din Mamaia Nord îi aduc anual un venit garantat în valoare de 20.000 de euro, cel puțin EXCLUSIV.

Ce tarife are Mihai Trăistariu pentru garsonierele din Mamaia?

Mihai Trăistariu și-a pus la punct strategia prin care să-i convingă pe românii care vor să-și petreacă concediul la mare și în acest an să aleagă garsonierele sale din Mamaia Nord.

Cu o lună înaintea primei date din calendar în care mulți dintre români nu concep să rateze întâlnirea cu marea, vedeta a anunțat că nu va scump tarifele. Iar asta nu doar în weekendul din jurul datei de 1 mai.

„Am luat această hotărâre, aceea de a păstra tarifele de anul trecut. Nu am luat-o ușor, fiindcă o lume întreagă știe că s-au scumpit ca naiba și energia electrică și gazele.

Dar voi încerca să merg tot sezonul cu prețurile de anul trecut. Vreau să le arăt oamenilor că se pot baza pe serviciile pe care le ofer. Și să se bucure și ei de condiții bune, după un an întreg de muncă”, a indicat el pentru impact.ro.

Are doar trei ani de când a devenit un mic investitor în imobiliare

Mihai Trăistariu se află în cel de-al treilea an în postura de mic antreprenor în domeniul imobiliar, investind chiar înainte de pandemie o sumă frumoasă de bani în șase garsoniere moderne din zona Mamaia Nord.

„A fost o decizie inspirată, aceea de a cumpăra acele șase garsoniere. Poate la anul sau în cei următori îmi voi lărgi sfera investiției. Nu știu să vă spun cu precizie.

Dar pe durata pandemiei, aceste apartamente mi-au asigurat existența. Fără ele nu știu ce aș fi făcut, vă spun sincer! Câștigul din sezonul estival, cam 20.000 de euro, m-a ajutat să trec cu bine peste toate celelate perioade de peste an.

Mi-am împărțit acești 20.000 de euro la 12 luni și așa am reușit să trăiesc. Inclusiv în această iarnă, când am avut niște facturi de coșmar, la gaze și curent”, susține el.

,,Am toate cele șase garsoniere închiriate”

Pe de altă parte, Trăistariu are motive să-și frece mâinile de bucurie. Pentru el noul sezon va debuta imediat după Paștele ortodox, atunci când are deja toate apartamentele închiriate. „

,,Între 27 aprilie și 3 mai am toate cele șase garsoniere închiriate. Nici în acest caz nu am dorit să profit în niciun fel și oamenii cred că au simțit acest lucru.

Mai mult, am semnale încurajatoare și pentru întregul sezon, fiindcă am primit multe rezervări pentru lunile de vârf, iulie și august!”, a declarat Mihai Trăistariu.

Care sunt prețurile?

El spune că pentru lunile de vârf, costul unei garsoniere din Mamaia Nord e de 350 de lei, pe noapte, în timp ce pentru perioada de imediat după Paști a fost de 150 de lei pe noapte.

Același tarif, de 150 de lei, îl va practica și pentru luna mai și prima decadă din iunie. În schimb, în ultimele două săptămâni din iunie, ca și primele două din septembrie, tarifele vor crește la 200 de lei, pe noapte.

Mihai Trăistariu mai deține un apartament cu două camere în același bloc modern în care se află și garsonierele, și în care locuiește el în cea mai mare parte a timpului. Pe durata sezonului estival s-a întâmplat de mai multe ori însă să fie solicitat să închirieze și apartamentul cu două camere, lucru căruia i-a dat curs de cele mai multe ori.

Cel care a făcut însă și o carieră muzicală ca puțin alții spune că în acest an se așteaptă să câștige bani și din concerte, lucru care nu prea s-a întâmplat pe perioada pandemiei.

„Anul acesta sunt semne bune și în materie de concerte. Lumea revine la vechile obiceiuri și asta nu poate decât să ne bucure pe toți. Sunt pregătit să cânt seară după seară, dacă va fi cazul”, a glumit la final Mihai Trăistariu.