20 nov. 2021 | 12:05

Ce tarif pe oră are Bianca Drăgușanu, de fapt. Ce face de toți banii

Monden
Ce tarif pe oră are Bianca Drăgușanu, de fapt. Ce face de toți banii

Bianca Drăgușanu este o femeie care știe să facă mulți bani. Conștientă de atuurile sale fizice, vedeta nu se sfiește să ceară mii de euro pe contracte de publicitate sau pentru a fi gazda unui eveniment. Iată ce tarif are blondina, de fapt. Mulți români nu încasează această sumă nici într-o lună!

Ce tarif are Bianca Drăgușanu pe oră

Înaltă, blondă, extrem de cochetă și plnă de sex-appeal, cam așa poate fi descrisă Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru relațiile sale amoroase cu bărbați celebri. S-a iubit cu celebrul Cătălin Botezatu, Adrian Cristea, Victor Slav, Alex Bodi sau Gabi Bădălău. Dacă în dragoste nu prea are noroc, nu același lucru putem spune despre partea financiară. Diva face bani serioși, nefăcând mare lucru.

Suma este colosală, puțini își permit acest lux

Bianca Drăgușanu este o femeie de succes, respectată și văzută bine în lumea bună a Capitalei. Blondina, care este o figură populară în showbiz-ul românesc, are contracte mari cu diferite firme, din care își asigură un trai luxos, așa cum visase încă din adolescență. Însă, câți euro ia Bianca Drăgușanu pentru o oră, ca MC, la un eveniment?

Fosta lui Alex Bodi câștigă foarte mulți bani din contractele de imagine pe care le are. Bianca Drăgușanu strânge o avere, la fiecare trei luni, având încasări uriașe în contul bancar. Chiar și reprezentanții de la bancă au apelat-o pe vedetă, pentru a o întreba de unde provin acești bani.

Cât cere Bianca Drăgușanu pentru o oră, ca MC

Pe lângă faptul că are o afacere cu rochii, care îi merge foarte bine, diva găsește stabilitate financiară și din contractele de imagine. Ultimul bănos este cel al unui studio de videochat, de pe urma căruia Bianca încasează circa 100.000 de euro! Este semn clar că blondina nu duce grija zilei de mâine, ci poate să-și facă toate poftele. Iată, însă, ce tarif cere Bianca Drăgușanu pentru o oră, ca MC, la un eveniment.

Astfel, dacă primarul unui oraș sau organizatorul unui eveniment își dorește ca Bianca Drăgușanu să fie MC, trebuie să știe că prețul nu este deloc mic. Pentru doar o singură oră, vedeta încasează nu mai puțin de 2000 de euro, potrivit Cancan.

Diva nu vine fără să primească bani mulți

Fie că este vorba despre concerte, zile ale unor localități, petreceri de tip corporate, nunți, botezuri, aniversări, petreceri private tematice, românii care doresc ca Bianca Drăgușanu să participe, pentru câteva ore, trebuie să dispună de câteva mii de euro.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Vine iarna! Veste buversantă de la meteorologi
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Adrian Alexandrov a luat decizia. Anunț despre relația cu Elena Udrea
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro