Ce tarif au Clejanii la nunți și botezuri. Câte mii de euro încasează

Ce tarif au Clejanii la nunți și botezuri. Câte mii de euro încasează
Ce tarif au Clejanii la nunți și botezuri

Ce tarif au Clejanii la nunți și botezuri. Câte mii de euro încasează. Se pare că în vara aceasta aceasta, ei se află în topul celor mai solicitați artiști la concerte. Însă aceștia au și „cheltuieli mari”, dat fiind faptul că fiica lor, Margherita, a primit recent o amendă penală de 40.000 de lei, după ce a condus mașina sub influența substanțelor interzise.

Ce tarif au Clejanii la nunți și botezuri

Viorica de la Clejani și Ioniță de la Clejani sunt solicitați la concerte vara aceasta și cântă pe bani frumoși.

„Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte solicitați vara aceasta, de altfel, acest gen de muzică, de petrecere, merge foarte bine. Tarifele, în cazul lor, sunt de 5-8.000 de euro, cu tot cu formație, pentru o petrecere, cu mai multe calupuri de recitaluri.

Sunt foarte îndrăgiți, merită banii. Toată vara au nunți, botezuri, evenimente!”, a spus un impresar de spectacole, conform Ego.ro. 

Amenda penală primită de Margherita de la Clejani

Dar nu toți acești bani le intră în buzunar, deoarece ei cântă și cu instrumentiști, astfel că banii pentru amenda Margheritei îi vor face din maximum trei recitaluri. Amintim că Margherita de la Clejani sau Margareta Myriam Manole, pe numele ei din buletin, a condus mașina sub influența substanțelor interzise.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd. Gheorghe Șincai, dinspre bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urmă accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au anunțat atunci autoritățile.

Pe data de 29 iunie 2022, Margherita a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 40.000 de lei, amendă care va fi plătită, cu siguranță, de către celebrii săi părinți. Margherita de la Clejani nu mai susține concerte alături de părinții său, ci și-a îndreptat atenția către modă.