Ce tarif are Diana Enache, la primul concert fără tatăl ei. Câștigă puțin rău pe cont propriu EXCLUSIV

Ce tarif are Diana Enache, la primul concert fără tatăl ei. Câștigă puțin rău pe cont propriu EXCLUSIV
Ce tarif are Diana Enache, la primul concert fără tatăl ei

Ce tarif are Diana Enache, la primul concert fără tatăl ei. DianaEnache, fiica lui Adrian Enache, a făcut show pe litoral zilele trecute, dar fără tatăl său. Artista a fost recompensată cu 500 de euro, sumă pe care o percepe la astfel de evenimente. Tatăl ei ne-a mai mărturisit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că aceasta găsește capota mașinii sale plină cu flori des.

Ce tarif are Diana Enache la un concert solo

Adrian Enache mărturisea recent pentru Impact.ro că primește foarte multe cereri de concerte pentru conceptul tată-fiică pe care l-a promovat. Pentru un show în doi de 90 de minute, la o nuntă sau un eveniment privat, onorariul ajunge și la 5000 de euro.

De asemenea, potrivit propriilor sale mărturisiri, Adrian Enache „vinde” foarte bine, tot pe aceeași sumă, și „pachetul” de trei. Mai precis, un show la care mai participă și Rareș, bunul său prieten, alături de cei doi. Recent însă, fiica artistului și-a luat primul său „zbor” de lângă tatăl său. Aceasta a făcut show la un local din Mamaia, iar onorariul său s-a ridicat la suma de 500 de euro.

„Diana a avut sâmbătă primul său show singură, la Mamaia. Lui Nico trebuie să-i mulțumesc, ea a recomandat-o acolo. Când e singură, cântă cam 45 de minute.

Când e cu noi, spectacolul durează cam în jur de o oră jumătate spre două ore. Ea ia cam 500 reuro într-o locație mai mică. A avut emoții. Mai fusese fără mine într-un turneu în Germania, acum câțiva ani.

Când cântă cu mine, e altceva. Dar depinde și de locație. La 40 de oameni la un botez, de exemplu, nu poți cere mai mult. Ea are bun simț, o calitate moștenită de la mine. Eu când am chef, mă duc și gratis. Nu refuz omul, mai bine mă duc gratis decât să mă subapreciez finaciar”, a mărturisit Adrian Enache în exclusivitate pentru Impact.ro.

De la cine primește flori

Artistul este tare mândru de fiica sa, care la 26 de ani nu doar că-i calcă pe urme, dar are și propria sa emisiune la un post de radio.

„O cunoaște lumea și de la radio. Primește flori pe capotă de la taximetriști. Când iese de la muncă, ea găsește mașina plină de flori. E jovială, emisiunea îi merge foarte bine.

E îndrăgostită de carieră. Rareș are grijă și îi face remix și la piese de folclor vechi. Toate ideile mele trăsnite, el le transformă în calități”, ne-a mai completat Adrian Enache.

Adrian Enache: „Sunt peste tot”

În ceea ce-l privește pe Adrian Enache, acesta nu ne-a ascuns faptul că-i merge foarte bine din punct de vedere profesional.

„Joc în filme, în piese de teatru, la naționala artiștilor. Sunt peste tot. S-au acumulat și evenimente care se amânaseră. Am și câte 5 pe zi. La jumătatea lui iulie începem un turneu cu un show incendiar. Noi ne promovăm muzica noastră.

La ultima nuntă mi s-a cerut să cânt doar melodii de dragoste, așa mi-au zis mirii, ca s-au îndrăgostit pe ritmurile pieselor mele. 20 de minute nu a ieșit lumea de pe ring.

A fost o nuntă mai liniștită, am fost singur. La 30 de ani nu mă vedea nimeni, acum mă văd toți. Valoarea trece proba timpului”, ne-a mai spus artistul, în exclusivitate.