Ce suplimente nutritive își administrează, de fapt, Dorian Popa în mod regulat. Din acest motiv e steril momentan

Ce suplimente nutritive își administrează, de fapt, Dorian Popa în mod regulat. Din acest motiv e steril momentan
Dorian Popa - suplimente nutritive care ar putea fi cauza sterilității.

Dorian Popa s-a născut pe 7 august 1988 la Constanța. Este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Dorian Popa – suplimente nutritive care ar putea fi cauza sterilității

Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV.

A apărut pe coperțile revistelor TV Mania, TV Satelit, Men’s Health, și Bravo. În 2015, a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit și a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii. În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de youtube.

Dorian Popa un împătimit al sportului

Dorian Popa merge des la sala de forță și se cunoaște faptul că obișnuiește să consume suplimente pentru a fi în forma pe care și-o dorește. Cântărețul este cunoscut pentru faptul că este un pasionat de fitness.

Dorian Popa la sală.
Dorian Popa – suplimente nutritive care ar putea fi cauza sterilității.

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti în mediul online, având sute de mii de fani, însă mersul la sală pare că-i face probleme lui Dorian Popa.

Probleme de sănătate din cauza suplimentelor

În urmă cu aproape un an, Dorian Popa a dezvăluit că va fi supus unei intervenţii cu laser, din cauza unei amigdalite cronice, iar unele probleme de sănătate ar putea fi cauzate chiar de suplimentele alimentare pe care le ia pentru sală.

„Nu-mi place să dramatizez şi nici să mint. E posibil să contribuie suplimentele pentru sală la problema aceasta, pentru că sunt sportiv de performanţă. Ce fac eu nu este o intervenţie, durează 15 minute. Se face cu un laser si doar ţin gura deschisă. Am o amigdalită cronică de la tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte. Se pare că ele ar fi şi cauza sforăitului meu. Dacă se poate opera, de ce să mai sforăi? Stai să vezi ce rejuvenare de omuleţ îmi fac“, a spus Dorian Popa.

Artistul nu poate avea copii din cauza suplimentelor

Dorian Popa nu poate deveni tată și a explicat care este adevăratul motiv pentru care nu se gândește la asta, momentan.

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian Popa, potrivit Spynews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI