Soția lui Nicolae Guță se îmbogățește după divorț. Manelistul îi va plăti o avere în fiecare lună

Soția lui Nicolae Guță se îmbogățește după divorț. Manelistul îi va plăti o avere în fiecare lună
Nicolae Guță și divorțul anului în showbiz-ul românesc

La jumătatea lunii septembrie se anunța divorțul anului în lumea maneliștilor. Celebrul manelist Nicolae Guță lua decizia de a divorța de Cristina, ultima sa soție. Tensiunile dintre cei doi și certurile au dus, inevitabil, la acest deznodământ. Noile informații vin ca un cadou de Crăciun pentru viitoare fostă soție, Cristina Guță, aceasta beneficiind de o aedevărată avere, după divorț.

Nicolae Guță și divorțul anului în showbiz-ul românesc

Surse apropiate celor doi, relatau în septembrie că Nicolae Guță și Cristina au decis să divorțeze, după ce scandalul ajunsese deja la cote maxime. Sursele delcarau că tensiunea era atât de mare, încât nu se mai suportau unul pe celălalt în aceeași casă. Astfel că, decizia lui Nicolae Guță de a divorța era invevitabilă, după cum relatează aceleași surse.

”Nici nu mai suportă să stea unul lângă celălalt. Când merge Nicolae Guță să își vadă copilul, Cristina pleacă, nu schimbă nicio vorbă. El îi lasă niște bani, că are mare grijă ca micuțului să nu îi lipsească nimic. Dar nu schimbă nici măcar o vorbă, nici nu se salută, Când stau mai mult de 5 minute împreună, iese un scandal monstru. Nu o dată a fost cazul să se intervină ca el să nu o bată. Situația lor e mai rea ca niciodată, mai ales că, de această dată, cel care vrea să divorțeze este chiar Nicolae.

Zice că e prea stresat cu o asemenea femeie, că vrea să se liniștească și că nu vrea să o mai vadă. Ca să îi ofere divorțul, s-a oferit să ia el copilul, iar ea i-a transmis că se va gândi. Nicolae este dispus să plătească oricât, doar să scape de stres. Nimeni nu a mai văzut-o pe Cristina lângă Guță de când s-a dat drumul la cântări. El nu vrea să discute despre ea. Nici nu se gândește să mai aibă o relație cu Cristina”, a declarat un apropiat, conform Wowbiz.ro.

Cristina Guță rămâne cu adevărată avere

Aceleași surse vorbesc desapre o înțelegere de zile mari. Înțelegere de pe urma căreia viitoare fostă soție, Cristina Guță va rămâne cu o adevărată avere. Se pare că, deși s-au certat ca la ușa cortului, la final totul va fi împărțit echitabil între Nicolae Guță și Cristina.

”Lunar, Nicolae Guță îi va plăti ca pensie alimentară o sumă de minimum 2500 de euro. În plus, Nicolae Guță s-a angajat că va trece pe numele Cristinei un apartament din București și îi va finaliza casa. Copilul, normal, rămâne la ea, dar Guță va avea voie să îl viziteze când vrea”, au declarat surse, conform Wowbiz.ro.

Deși înțelegerea este făcută echitabil, vor trebui să mai aștepte, până după sărbători pentru a putea parafa divorțul la notar, și a face împărțirea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI