Nicolae Guță, veste uriașă de la tribunal. Soția sa va suferi enorm după decizia asta

Nicolae Guță, veste uriașă de la tribunal. Soția sa va suferi enorm după decizia asta
Ce se întâmplă în familia lui Nicolae Guță? Narcisa e șocată

Noi controverse în familia Guță! Lovitură dură pentru fosta soție a celebrului manelist. După ani și ani de scandaluri, magistrații i-au dat cântărețului câștig de cauză în privința unei probleme despre băiatul celor doi. Ce se va întâmpla acum?

Noi controverse în familia Guță! Narcisa va suferi în urma ultimei decizii

Narcisa a pierdut procesul cu Nicolae Guță în privința copilului pe care îl au împreună. Scandalul dintre foștii soți a ajuns la un alt nivel acum. După ce părea că lucrurile s-au calmat între ei și au renunțat să-și mai arunce cuvinte grele și să-și spele hainele în public, controversele dintre aceștia revin la o altă scară.

Instanța i-a dat câștig de cauză manelistului în procesul despre stabilirea domiciliului lui Alberto, fiul pe care îl au împreună. Narcisa a încercat să-l ia prinn surprindere pe manelist, cel din urmă a amenințat-o că va obține custodia lui Alberto, iar ulterior femeia a trecut la fapte și a mers prima la Judecătoria Petroșani pentru a cere ca domiciliul copilului de 14 ani să rămână la ea. „Anulează cererea. Cu drept de reexaminare pentru reclamantă în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea instanței.

„Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut. Mi-a distrus copilul”

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasibil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios.

Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr, este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea este depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat regele manelelor în urmă cu câteva săptămâni despre situația șocantă în care se află adolescentul său care a crescut exclusiv cu mama sa până la această vârstă.

Ce acuzații îi făcea în trecut Narcisa fostului partener?

„Tot ce a dat (n.r.- Nicolae Guţă) a dat pentru copil, a vrut să mă şi bată acum o oră. Mă înjură, mă face în toate felurile. A scos şi cuţitul la mine. Nu pot să îmi chinui copilul, copilul a vrut să se sinucidă. Ştii în ce situaţie sunt? Nu mă înţelege nimeni. Avem viaţa în pericol. Eu ca eu, dar nu se poate să jigneşti un copil în halul ăsta. L-a înjurat, l-a făcut pe Alberto în toate felurile, l-a jignit. Nu mai poate să facă pian, mi-a zis profesoara că ăsta nu e Alberto. De la Revelion, ceartă şi jigniri în fiecare zi. Stau cu pastilele lângă cap”
Narcisa

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI