18 feb. 2024 | 11:48

Ce studii are Sarah Dumitrescu. Puţini ştiu acest detaliu despre fiica Anamariei Prodan

Monden
Ce studii are Sarah Dumitrescu. Puţini ştiu acest detaliu despre fiica Anamariei Prodan
Ce studii are Sarah Dumitrescu. Puţini ştiu acest detaliu despre fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica cea mare a celebrei Anamaria Prodan și un mare sprijin pentru aceasta. Sportiva este o prezență foarte apreciată în mediul online, dar încearcă să fie discretă și nu lasă la vedere prea multe detalii despre ea. S-a aflat, însă, ce studii are, dar și ce vrea de la un bărbat.

Unde a studiat Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu, în vârstă de 24 de ani, reprezintă o figură promițătoare în lumea baschetului, urmându-și pasiunea în același domeniu în care a excelat și tatăl său, Tiberiu Dumitrescu. Ea este fiica Anamariei Prodan, rezultată din prima căsătorie a acesteia.

Tânăra sportivă a găsit oportunitatea de a-și dezvolta talentele la echipa Cal Poly Mustangs, asociată cu California Polytechnic State University din San Luis Obispo. A avut multe de învățat de la această echipă și a evoluat frumos de când a renunțat complet la România pentru SUA, unde și-a continuat și studiile.

Cu un parcurs academic demn de remarcat, Sarah Dumitrescu a fost studentă la această universitate, care are peste 120 de ani de existență. Tânăra a absolvit deja și se concentrează acum pe sport, unde încearcă să fie cea mai bună.

Prin determinare și devotament, ea continuă să își construiască propria identitate în lumea sportului, contribuind la prestigiul echipei pentru care joacă acum,  Sepsi-SIC Sf. Gheorghe. și aducând mândrie familiei Dumitrescu-Prodan. A fost foarte apreciată în lumea sportului american, dar are o mulțime de fani și în România de când s-a mutat.

Ce vrea Sarah Dumitrescu de la viitorul iubit

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că în prezent nu are o relație sentimentală. Este singură de ceva timp și așteaptă să găsească persoana potrivită, care să corespundă cerințelor sale. Nu este pretențioasă, dar este destul de selectivă.

Fiica cea mare subliniază că nu simte nevoia de a avea un iubit în acest moment. Tânăra sportivă afirmă că viitorul ei partener trebuie să fie un „bărbat adevărat” și subliniază importanța respectului într-o relație, pe care îl caută cu interes.

Vezi și: Fata Anamariei Prodan a făcut anunțul despre viitorul iubit. De ce este dezamăgită Sarah Dumitrescu

Ea adaugă că este esențial ca viitorul său iubit să o sprijine în cariera sa în baschet, dezvăluind astfel o altă dimensiune a criteriilor sale pentru un partener potențial. Sarah subliniază că înălțimea este un aspect important pentru ea, exprimându-și dorința de a avea alături un bărbat masiv.

Aceste declarații ale fiicei celei mai cunoscute impresare din România dezvăluie preferințele sale în privința unei posibile relații, ci și prioritățile sale în ceea ce privește sportul, evidențiind importanța respectului reciproc și a susținerii în realizarea carierei sale sportive.

„Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine.

În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine”, a declarat Sarah Dumitrescu în urmă cu un an.

Cât de greu i-a fost să fie fiica unei celebrități

După divorțul de Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan și-a refăcut viața sentimentală alături de Laurențiu Reghecampf, cu care a avut încă un băiat. Cu toate acestea, impresara s-a asigurat că își crește copiii, inclusiv pe Sarah Dumitrescu, în mod echitabil, oferindu-le aceeași educație și atenție.

Rezultatul eforturilor sale este acum evident, iar Anamaria Prodan are motive să fie mândră de modul în care au evoluat copiii săi. Desigur, privind din exterior, mulți ar putea considera că a fi copilul Anamariei Prodan este un privilegiu în sine. Cu toate acestea, Sarah Dumitrescu dezvăluie că parcursul ei nu a fost lipsit de provocări.

Află și: Fiica Anamariei Prodan, imagini de neuitat. Cum s-a fotografiat Sarah: „Mai bună decât viitoarea”

Încă din copilărie, aceasta a simțit presiunea așteptărilor ridicate din partea celor din jur. Atunci când nu reușea într-un anumit domeniu, tânăra se confrunta cu răutăți și critici, ceea ce îi afecta stima de sine.

Cu trecerea anilor, Sarah a învățat să nu mai ia la inimă aceste comentarii negative și să se concentreze pe propria sa evoluție. Deși a fost o perioadă dificilă, acum, la maturitate, se declară mândră de faptul că are o mamă puternică și respectată, precum și de propria sa identitate. Experiențele dificile din trecut au contribuit la formarea ei și la consolidarea sentimentului de mândrie pentru familia sa.

„A fost mult mai greu când eram copil. Când ești copil, sunt multe răutăți, mulți copii răi. De fapt, îmi aduc aminte când eram mai mică și începusem cu sportul și era un pic mai greu, dar nu neapărat în sport, ci și la școală.

Țin minte că veneam acasă și mai plângeam, copiii erau răi, dar când am crescut, cred că a devenit din ce în ce mai ușor, dar la mine era un pic mai greu. A fost o provocare să fac chestiile pe care le-ai făcut tu și poate și mai multe’, a declarat Sarah Dumitrescu în podcastul mamei sale.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro