Ce studii are, de fapt, Mihaela Rădulescu. Cum a ajuns să câștige sute de mii de euro lunar

Ce studii are, de fapt, Mihaela Rădulescu. Cum a ajuns să câștige sute de mii de euro lunar
Mihaela Rădulescu, detalii mai puțin știute din viața sa.

Mihaela Rădulescu este, fără doar și poate una din cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din România. Ea este, însă, totodată, una din persoanele din atenția publică cu un trecut mai mult decât tumultuos.

Mihaela Rădulescu, aspecte rușinoase din viața ei

Vedeta de televiziune originară din Piatra Neamț câștigă astăzi, prin numeroasele sale proiecte de televiziune și nu numai, sute de mii de euro.
Din viața Mihaelei Rădulescu au ieșit, de-a lungul timpului, detalii mai puțin cunoscute din viața. Ba chiar unele rușinoase. Cea supranumită „Diva de Monaco” a început mai multe facultăți, însă….nu a terminat niciuna!

Mihaela Rădulescu, în tinerețe
Mihaela Rădulescu, în tinerețe. Foto: viva.ro

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Ferma” a frecventat cursurile a patru facultăți din București: trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi de filologie, unul la psihologie și trei la regie, la Facultatea de Artă din cadrul Universității Hyperion. Curios este, însă, că Mihaela Rădulescu nu a absolvit nicio facultate din cele enumerat mai sus, conform informațiilor vehiculate de-a lungul timpului în presa locală.

Mihaela Rădulescu, o lungă viață amoroasă

Dacă perseverența nu a fost de partea Mihaelei Rădulescu în a termina studiile și în a-și lua diploma de licență, nu putem spune același lucru despre viața sa amoroasă.
Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori și a avut numeroase alte relații cu care a fost în atenția publicului.

Vedeta de televiziune s-a căsătorit prima dată în 1989, cu Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume de familie și l-a păstra până astăzi, renunțând la numele ei de fată : Țiganu. În 1997 s-a căsătorit cu celebrul Ștefan Bănică Junior.

Ultima căsnicie a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, unul din foștii proprietari ai postului de televiziune Realitatea TV. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Moderatoarea TV a început ulterior o frumoasă poveste de dragoste, dar totuși îndelung criticată cu Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. După ce relația dintre cei doi a început să șubrezească, prezentatoarea TV s-a îndrăgostit lulea de de sportivul austriac Felix Baumgartner, cu care are și în prezent o relație fericită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI