15 ian. 2023 | 19:26

Ce studii are Carmen Grebenișan de la Survivor 2023. Câte clase a absolvit, de fapt

Monden
Ce studii are Carmen Grebenișan de la Survivor 2023. Câte clase a absolvit, de fapt
Ce nu stiai despre Carmen Grebenisan

Luni, 9 ianuarie 2023, a debutat cel de-al treilea sezon Survivor România. Inițial, emisiunea filmată în Republica Dominicană trebuia să aibă premiera joi, 12 ianuarie, dar PRO TV a schimbat programul pe ultima sută de metri. 24 de concurenți din două echipe adverse, Faimoși vs. Războinici, se vor bate pentru marele premiu de 100.000 de euro. Una dintre participantele care aspiră la Marea Finală este Carmen Grebenișan. Ce studii are vedeta?

Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023

Carmen Grebenișan este una dintre vedetele care au acceptat provocarea „Survivor România” 2023 de la Pro TV. Blondina are o mare comunitate de fani în mediul online, a mai luat parte la showuri televizate, dar puțini români știu câte clase a absolvit concurenta. Iată ce studii are faimoasa.

Ardeleanca de 30 de ani este influencer și se bucură de suportul fanilor săi din mediul online. Dacă acum este pe val și pozele cu ea fac furori pe rețelele sociale, puțini știu, însă, detalii legate de studiile pe care le are vedeta.

Ce studii are vedeta

Carmen Grebenișan s-a născut la 21 iulie 1992, în Târgu Mureș, unde a făcut școala primară, gimnaziul și liceul. La vârsta majoratului, părinții săi s-au mutat în Anglia, iar ea și-a continuat studiile în țara noastră. Tânăra a absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din Cluj-Napoca.

„Părinții mei stau departe de mine de câțiva ani. Am învățat să mă descurc singură, să fiu independentă încă de mică, Tot timpul îmi e dor de ei. (…) Ai mei sunt foarte mândri de mine. Părinții mei m-au lăsat să fiu exact cum am vrut să fiu. O singură palmă cred că am primit, în rest m-au lăsat să fac absolut tot ce am vrut eu să fac vreodată. Am făcut foarte multe prostii. Nu am fost o fată cuminte, am fost foarte rebelă, dar a funcționat”, spunea ea la o emisiune TV.

La ce emisiuni a mai participat

Concurenta din echipa Faimoșilor nu este străină de lumina reflectoarelor, aceasta participând și la „Dancing on Ice” sau „Asia Express” (Antena 1). În primul concurs, Carmen a făcut echipă cu Lilian Brînzari, un elev de liceu pasionat de patinajul artistic.

Pe de altă parte, blondina a fost nevoită să își anuleze nunta. Faimoasa de la „Survivor” trebuia să devină mireasă anul acesta, dar competiția i-a dat toate planurile peste cap. Să fie oare acesta motivul? Află mai multe AICI.

Într-un alt interviu, Carmen Grebenișan a mărturisit ce sume încasa la primul job. Ea a lucrat și la salonul lui Raul, soțul Alinei Ceușan, unde primea un salariu de 1.500 de lei. Ulterior, cele două prietene și-au deschis un blog, iar prima colaborare a blondinei a fost un barter de 200 de euro.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Casa te atacă cu bile de vopsea și gaze lacrimogene
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro