Ce strategie avea Mugur Mihăescu în tinerețe, când ieșea cu multe fete. A dezvăluit înainte de Valentine’s Day

Ce strategie avea Mugur Mihăescu în tinerețe, când ieșea cu multe fete. A dezvăluit înainte de Valentine’s Day
Mugur Mihăescu, reacție violentă după noile restricții

Are milioane de fani în toate colțurile României. Ne-a cucerit cu personajele sale emblematice, Garcea și Leana lui Costel. Mugur Mihăescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, un bărbat împlinit, cu o carieră fulminantă în actorie și o familie fericită. Este căsătorit de aproape un sfert de secol cu soția sa Rodica, deși întotdeuna a fost curtat de doamne și domnișoare. Ce strategie avea Mugur Mihăescu în tinerețe, când ieșea cu multe fete. A dezvăluit înainte de Valentine’s Day.

Cum agăța Mugur Mihăescu fetele, în tinerețe

Mugur Mihăescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. La 54 de ani, cel care i-a dat viață personajului Garcea este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și controversați actori de la noi din țară. Întotdeauna s-a bucurat de un imens succes în rândul doamnelor și domnișoarelor. Dar cum agăța Mugur Mihăescu în vremurile în care era tânăr fecior? Actorul și-a dezvăluit tacticile de seducție când a fost întrebat de jurnaliștii de la impact.ro, în prag de Valentine’s Day.

„Când eram tânăr ştiam că trebuie să ai cu tine cuvintele, textele, cum se mai spunea. Le aveai, puteai avea de partea ta şi succesul. Nu, atunci nu aveai parte nici de fete. În ceea ce mă priveşte, cum eram mic de înălţime şi cu părul grămadă în cap, ca să nu zic exact contrariul, a trebuit să învăţ să supravieţuiesc. Şi nu-mi pare rău. Dar lecţia de bază e cea învăţată acasă. Adică, când îţi place de o fată îi faci declaraţii, o inviţi în oraş, îi duci un buchet de flori. Îi faci curte, ca la carte. E ceea ce ştim cu toţii de la părinţii şi rudele noastre”, a declarat Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

De ce nu sărbătorește Mugur Mihăescu Valentine’s Day

Garcea susține că declarațiile de dragoste trebuie să fie sincere, spontane și să vină din suflet, nu din influența persoanelor din jurul nostru. De asemenea, Mugur Mihăescu nu ține morțiș să aniverseze Ziua Îndrăgostiților care, conform spuselor sale, este doar o dată în calendar, pe care o tratează ca atare.

„Fac parte dintr-o generaţie care nu a avut treabă nici înainte de 1989, nici după 1990 cu o asemenea sărbătoare. Sigur, am adoptat-o fiindcă nu avea ce să ne deranjeze la ea, dar nu a schimbat nimic fundamental. Poate să spună cineva că nu am ştiut a iubi, a ne exprima sentimentele până am descoperit, cu toţii, că există pe această lume şi o zi anume dedicată iubirii şi perechilor de amorezi? Nu cred! Personal m-am inspirat din cărţi şi am învăţat, uneori mai repede, alteori mai greu, să nu repet greşelile proprii sau pe cele ale amicilor”, ne-a mai spus Garcea.

Mugur Mihaescu este căsătorit, de aproape 25 de ani, cu frumoasa lui soție Rodica, cea care i-a dăruit o fiică pe nume Ivona, în vârstă de 22 de ani. Dacă Garcea nu sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, nu este și cazul fiicei sale Ivona, care se bucură de ziua de 14 februarie alături de iubitul ei, care o răsfață cu tot felul de cadouri și atenții.

„Nu am treabă cu aşa ceva! Ivona ştie foarte bine că alegerile îi aparţin şi i-au aparţinut întotdeauna, iar eu şi mama sa, Rodica, am sprijinit-o mereu. Ivona şi alesul inimii sale văd că au ales calea clasică, îşi fac cadouri, îşi împărtăşesc iubirea aşa cum am făcut-o şi eu, şi mama sa, şi mulţi alţii. Iar asta e pe placul inimii mele”, a completat actorul pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI