Ce spune un cunoscut despre Iuliana, mămica din Timișoara care s-a sinucis: „Avea un destin special, marcat de cifra 3”

Ce spune un cunoscut despre Iuliana, mămica din Timișoara care s-a sinucis: „Avea un destin special, marcat de cifra 3”
Ce spune un cunoscut despre Iuliana, mamica din Timisoara care s-a sinucis. Avea un destinat special marcat de cifra 3

Cazul Iulianei, mama de 33 de ani care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copilași ai săi, a șocat o țară întreagă. Noi informații apar în dosarul sinuciderii femeii din Timișoara. Ce spune un numerolog care a cunoscut-o pe femeia care și-a pus capăt zilelor.

Numerologul care a studiat-o pe Iuliana Bili, mama sinucigașă din Timișoara

Tragedie cumplită. O România întreagă se cutremura atunci când Iuliana, o mamă de 33 de ani din Timișoara, decidea să-și ia singură viața, aruncându-se de pe o clădire de locuințe, împreună cu cei doi copii ai săi.

Numerologul Isabela Spătaru a apucat să o cunoască pe mama celor doi îngerași și a descris-o pe Iuliana precum o femeie echilibrată și stabilă din punct de vedere emoțional, motivul pentru care apropiații regretatei șatene resping ipoteza autorităților potrivit căreia timișoreanca s-ar fi sinucis.

„Am avut o surpriză foarte plăcută să o cunosc pe mama Iuliei prin intermediul școlii pe care am înființat-o. A venit la toate cursurile pe care le-am făcut și Iulia a văzut o transformare majoră în mama ei. A fost foarte curioasă să afle mai multe.

A venit la o ședință de numerologie și acolo a aflat lucruri foarte interesante despre ea. Iulia a aflat că are un destin special, pe care foarte puțini oameni îl au pe acest pământ.

Este născută într-o vibrație a zilei nașterii care dă trei, cu un destin care adunat dă tot trei, dar iată că a ales să plece de pe acest pământ tot într-o zi de trei și ei acum sunt trei.

Iulia era, conform numerogramei ei, pe lângă foarte veselă, pentru că trei este vesel și pus pe șotii, era și foarte puternică. Avea multe cifre masculine. Psihicul ei era foarte echilibrat.

Eu am văzut o persoană fericită, împlinită. Nu era instabilă emoțional sau psihic. Anul personal era șase, care pune în prim plan familia.

În anul personal șase te căsătorești, divorțezi, iată că e anul alegerii, șase înseamnă și alegerea. Nu întâmplător ea a luat această decizie pe an personal.”, a declarat numerologul Isabela Spătaru, exclusiv pentru Antena 3.

Cine este fostul iubit al Iulianei

Iuliana Bili avea o relație cu tatăl copiilor săi, bărbatul cu care ar fi trebuit să se recăsătorească. Cei doi au divorțat în 2020, iar în vara acestui an ar fi urmat să redevină o familie, din punct de vedere legal.

Conform impact.ro, pe timpul despărțirii de fostul ei soț, femeia de 33 de ani a fost implicată într-o relație cu un bărbat pe nume Marcel, un om influent din Timișoara, care ar fi terorizat-o pe Iuliana, potrivit spuselor lui Alex Bili, soțul femeii care și-a luat singură viața.

Iuliana s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi. Nimeni nu-și poate explica motivele pe care femeia le-ar fi putut avea pentru a recurge la un gest atât de drastic.