22 iul. 2019 | 16:28

Ce spune tatăl Simonei Halep despre relația pe care aceasta o are cu Toni Iuruc

Știri generale
Ce spune tatăl Simonei Halep despre relația pe care aceasta o are cu Toni Iuruc
Tatăl Simonei Halep este de acord cu relația pe care aceasta o are cu Toni Iuruc

Simona Halep a devenit celebră datorită performanțelor din tenis, dar celebritatea îi aduce în prim plan acum și viața personală. Constănțeanca are o relație cu Toni Iuruc, care a fost căsătorit de două ori. Se pare că tatăl Simonei nu a avut nimic împotrivă și la primit repede în sânul familiei.

Tatăl Simonei Halep este de acord cu relația pe care aceasta o are cu Toni Iuruc

Simona Halep a câștigat recent trofeul de la Wimbledon (6-2, 6-2 cu Serena Williams), apoi a venit în România și a prezentat trofeul în fața a 20.000 de fani pe Arena Națională din București. În tribună s-a aflat și iubitul ei, Toni Iuruc, un bărbat de 40 de ani care a fost căsătorit de două ori și a divorțat.

Se spune că rudele și apropiații bărbatului nu au fost de acord cu relația pe care acesta a avut-o cu Liana, în urmă cu mai mulți ani. Povestea lor de dragoste a durat doar 10 luni, până când femeia l-ar fi înșelat, iar cei doi au ajuns la divorț. Toni a mai fost căsătorit cu Alina, fotomodel de profesie. Omul de afaceri nu ar fi putut să țină pasul cu dorințele femeii, care provenea dintr-o familie foarte bogată și iubea luxul. Și în acest caz s-a ajuns la divorț.

Chiar dacă Toni are 40 de ani și a mai fost căsătorit de două ori, Simona Halep s-a îndrăgostit până peste cap și are acum o relație cu omul de afaceri, iar familia ei nu are nimic împotrivă. Tatăl Simonei este fericit că fata lui a triumfat pe iarba de la Wimbledon, după ce în urmă cu un an a câștigat la Roland Garros. Și tocmai pentru că știe că trecutul nu are atât de mare importanță și că mai de preț sunt dragostea, respectul și înțelegerea, l-a primit pe Toni cu brațele deschise în familie.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro