Fiica Andreei Marin, o reală domnișoară! Cum arată Violeta la 13 ani alături de Radu, fiul lui Ștefan Bănica Jr.

Fiica Andreei Marin, o reală domnișoară! Cum arată Violeta la 13 ani alături de Radu, fiul lui Ștefan Bănica Jr.
Fiica Andreei Marin, o reală domnișoară! Cum arată Violeta la 13 ani alături de Radu, fiul lui Ștefan Bănica Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în 2006, iar un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, Ana Violeta, care în curând va împlini 14 ani. Cuplul a ajuns la divorț după 7 ani de căsnicie. După multe afronturi în spațiul public, din relația de iubire de odinioară s-a pornit un război, care astăzi este istorie.

Cei doi au ajuns la un acord comun în ceea ce privește copilul pe care îl au împreună și au reglat și relația pe care Violeta o are cu fratele său, Radu Ștefan, băiatul cântărețului din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu. Deși echilibrul domnește acum asupra familiei lor, rare sunt momentele când îi vedem împreună. Gala Premiilor UCIN a reușit asta, aducându-i laolaltă pe cei doi frați alături de Andreea Marin.

Violeta, fiica Andreei Marin, alături de Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Junior. Imagine rară cu cei doi frați și Andreea Marin

Gala Premiilor UCIN, care s-a desfășurat luni seară, 21 septembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, a reunit actori și vedete de top din România. Printre aceștia s-a remarcat și Andreea Marin. În cadrul evenimentului, prezentatoarea TV a oferit două dintre cele mai valoroase premii în cinematografia românească, așa cum chiar aceasta a anunțat pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, decupată pe picioar cu decolteu adânc în v, o coafură elegantă și ruj roșu, ”Zâna” nu s-a pierdut prin mulțime, mai ales că i-a avut alături pe Violeta și fiul vitreg, Radu. Ba mai mult, prezența lor rară a făcut ca toate aparatele de fotografiat să se îndrepte asupra lor. Ambii au purtat ținute simple, care îi puneau în evidență.

În timp ce Violeta a optat pentru o rochie scurtă cu imprimeu floral și o pereche de sandale cu barete și toc mic, care i-au pus în evidență picioarele, moștenite pare-se de la mama sa, Radu nu s-a abătut de la sfera stilistică cu care ne-a obișnuit. El a purtat o maletă neagră, cu pantaloni crem și o pereche de pantofi în aceleași culori.

Despre relația Andreei Marin cu Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în ianuarie 2006, fiecare având în spate câte un mariaj eșuat. Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, iar Bănică Jr. cu Mihaela Rădulescu, apoi a avut o relație cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil. Cuplul Marin – Bănică și-a anunțat divorțul după 7 ani de relație, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI