Ce spune Smiley despre plecarea lui de la Vocea României. Face emisiunea de 11 ani

Ce spune Smiley despre plecarea lui de la Vocea României. Face emisiunea de 11 ani
Ce spune Smiley despre Vocea României: ce ar face dacă ar pleca

Smiley este unul din cei mai iubiți cântăreți de la noi, iar acum revine în noul sezon al proiectului ,,Vocea României”. Solistul a acceptat această provocare chiar de când emisiunea a început în România, iar de 11 ani se bucură de simpatia concurenților care vin special ca el să le fie antrenor. Ce spune iubitul Ginei Pistol despre plecarea de la Vocea României? Unii fani ai emisiunii nici nu iau în calcul această variantă. ,,Rămân aici până..”, a spus vedeta.

Cum ar pleca Smiley de la Vocea României: artistul a vorbit despre acest scenariu

,,Vocea României” revine din această toamnă cu sezonul cu numărul 10. Unii jurați sunt la prima experiență, dar Smiley este deja printre veteranii competiției de muzică.

Artistul are experiență și deși toată lumea ar crede că are parte de un tratament preferențial, nu este deloc așa. Cel din urmă încă împarte cabina cu Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii.

Cântărețul a mărturisit că profită de pe urma prieteniei cu Pavel și că acaparează cabina aproape în totalitate. Smiley revine în rolul de antrenor cu același look pe care l-a avut în prima ediție din urmă cu 11 ani. El a spus că cel mai probabil va rămâne în proiect până când va fi dat afară.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?”, a povestit amuzat Smiley.

,,Eu îi respect pe fiecare dintre ei”

De-a lungul timpului a avut alături mulți colegi de breaslă. Printre ei se numără, Andra Măruță, Loredana Groza, Horia Brenciu, Marius Moga sau Adrian Despot.

Dintre toți aceștia el a menționat că Irina Rimes a fost cea care i-a ținut piept și l-a ,,înțepat” cu replici tăioase în multe situații, de cele mai multe ori fiind vorba de lupta antrenorilor pentru concurenții pe care îi voiau la ei în echipă.

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina. Da da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și „certurile” asta sunt prietenești.

Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină.”, a mai povestit Smiley, pentru ego.ro.