Cine sunt noii antrenori de la Vocea României. Surprize mari în noul sezon

Cine sunt noii antrenori de la Vocea României. Surprize mari în noul sezon
Cine sunt noii antrenori de la Vocea Romaniei

Vocea României se pregătește de un nou sezon care va debuta în toamna anului 2022, pe micile ecrane. Una dintre cele mai mari surprize o reprezintă componența juriului. Cine sunt cei cinci jurați care vor ocupa scaunele de mentori în sezonul 10 al show-ului de la PRO TV.

Premieră la Vocea României sezonul 10

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley revin la Vocea României, spre bucuria fanilor emisiunii de la PRO TV. Cu toate acestea, surpriza reală a sezonului care va începe în toamnă este prezența lui Denis de la The Motans în postura de jurat și mentor.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt.

Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire.

Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”, a spus Tudor Chirilă la PRO TV.

Theo Rose face echipă cu Smiley la Vocea României

Smiley va face echipă cu Theo Rose, în sezonul 10 de la Vocea României, premieră în istoria show-ului de talente de la PRO TV. Frumoasa artistă este încântată de noua provocare pe care a întâmpinat-o cu brațele deschise.

Theo Rose: Mi-am asigurat locul la Vocea României. O să mă lupt ca o leoaica pentru ei. Uite ce frumușel e Smiley de când s-a tuns.

Smiley: Facem o echipa nouă, e o premieră pentru Vocea României, o echipă de antrenori, e prima data când fac și eu asta. Ne-am gândit că e nevoie de un suflu nou, o voce din generația nouă. Theo e una din vocile cele mai importante din generația care urmează.

Denis de la The Motans, noul jurat de la PRO TV

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, va face parte din echipa de jurați ai acestui sezon de la Vocea României. Ce a declarat despre noul său rol:

„E cu emoții, sper că sunt doar constructive și abia aștept să văd primul concurent. Să aibă capacitatea de a transmite un mesaj, vibe, emoție.

Pentru mine scopul principal este de a da curaj. Nu știu ce m-ar putea face să plâng, rămâne de văzut. Nu e atât o provocare, cât o misiune. Am venit aici sa ajut oamenii, cu toata inima, cu tot sufletul.”, a declarat Denis Roabeș la PRO TV.