Ce spune lungimea degetelor de la picioare despre tine. Secretele tale sunt date de gol

Ce spune lungimea degetelor de la picioare despre tine. Secretele tale sunt date de gol
Ce dezvăluie degetele de la picioare despre tine

Sunt multe metode prin care poți să îți dai seama ce tip de personalitate are persoana de lângă tine, iar între acestea se numără Testul mâinii, Harta emoțiilor din degete sau Testul degetului arătător.

Ce spune lungimea degetelor de la picioare despre tine

Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că poți să dezbraci o persoană de secrete sau să fii chiar tu cel dezbracat de secrete, printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare. Dacă te întrebi ce poate să dezvăluie lungimea degetelor de la picioare despre persoana ta, atunci trebuie să citești acest articol.

Degetul mare

Dacă el este mai lung decât celalte, atunci înseamnă că ești o fire creativă și inteligentă. Tu poți să rezolvi orice problemă cu mare ușurință și poți să privești lucrurile cu detașare. De asemenea, îți este foarte greu să te concentrezi în anumite situații și ai tendința să abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

Dacă degetul mare este mai mic decât restul degetelor, lucrurile sunt total diferite. Rezolvi imediat mai multe probleme deodată, însă pentru că ești o persoană tipicară, nu accepți sfaturile celor din jur pentru a nu da greș în ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget

Dacă este mai lung, atunci te-ai născut să fii lider. Te descurci foarte bine când vine vorba de conducere și de delegarea sarcinilor, dar și coordonarea eforturilor. Ești energic și ai nenumărate resurse ca să realizezi lucruri mărețe, iar cei din jur au încredere în tine. În schimb, dacă este mai scurt, înseamnă că îți este teamă să le ții piept celor din jur, deși ai pregătirea profesională necesară pentru a face asta.

Al treilea deget

Dacă este mai lung decât restul degetelor, atunci ai tendința de a dezvolta o personalitate dinamică și astfel nu vei întâmpina probleme în ce privește câmpul muncii. Acest deget se află în strânsă legătură cu energia și voința. Specialiștii mai spun că ai tendința de a fi perfecționist. Dacă este mai scurt decât restul degetelor, viața ta e una simplă și te bucuri d elucruri mărunte. Nu faci decât să te lași purtat de val.

Al patrulea deget

Dacă este mai lung decât celelalte și este drept, ești foarte legat de familia ta. Astfel, problemele personale sunt cele mai importante și lași nicio altă situație să stea mai presus de familie. Familia este cea care îți dă putere și nimic nu poate să schimbe ceva în privința asta.

Dacă este scurt și curbat, ar trebui să mai lucrezi la stima de sine și să nu îți mai faci atâtea probleme pentru orice lucru. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe familie și viața personală.

Degetul mic

Dacă este foarte mic, ar putea să însemne că nu obișnuiești să îți asumi responsabilități, că ești o fire care se plictisește foarte repede și nu se poate concentra pe anumite sarcini. De asemenea, știi să faci glume atunci când trebuie, însă faptul că nu ești responsabil îți cam dă bătăi de cap.
Dacă degetul mic s-a dezvoltat independent de celelalte, asta indică faptul că îţi place aventura, că eşti o fire cuceritoare, dar ai, de asemenea, și un spirit impulsiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI